Επίθεση δέχτηκε η δημοσιογράφος Ρένα Κουβελιώτη – «Η έρευνα θα συνεχιστεί με κολάρο ή μη»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μηνύματα συμπαράστασης λαμβάνει η δημοσιογράφος Ρένα Κουβελιώτη, μετά την είδηση που έγινε γνωστή ότι έπεσε θύμα επίθεσης κατά τη διάρκεια ρεπορτάζ.

Η ίδια θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για το ενδιαφέρον που δείχνει για την κατάσταση της υγείας της και να στείλει σαφές μήνυμα ότι «είμαι αρκετά καλά ώστε να σας διαβεβαιώσω πως η έρευνα θα συνεχιστεί με κολάρο ή μη».

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ

Την είδηση για την επίθεση στη δημοσιογράφο του ALPHA γνωστοποίησε η ΕΣΗΕΑ σε ανακοίνωσή της, σημειώνοντας ότι η Ρένα Κουβελιώτη τραυματίστηκε σοβαρά.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ παρακολουθεί με ανησυχία την εξέλιξη της υγείας της συναδέλφου Ρένας Κουβελιώτη, μετά την επίθεση που δέχθηκε, την ώρα που έκανε ρεπορτάζ, με συνέπεια να τραυματισθεί σοβαρά.

Για μία ακόμα φορά το Διοικητικό Συμβούλιο τονίζει ότι, η προσπάθεια εκφοβισμού και φίμωσης των λειτουργών της ενημέρωσης με την άσκηση βίας δεν θα αποδώσει. Ο δημοσιογράφος οφείλει να υπηρετεί την ενημέρωση και την ελεύθερη έκφραση, σύμφωνα με τις αρχές δεοντολογίας του δημοσιογραφικού λειτουργήματος, όπως και έπραξε η συνάδελφος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο δηλώνει ότι θα βρίσκεται στο πλευρό της συναδέλφου σε όλες τις ενέργειές της».

 

ΠΗΓΗ

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.