Διαρρήκτες με… πατίνια, μπούκαραν σε σπίτι στον Βόλο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στιγμές τρόμου βίωσε ένα ζευγάρι στον Βόλο, καθώς διαρρήκτες μπούκαραν στο σπίτι τους σκαρφαλώνοντας σε σκαλωσιά που έχει τοποθετηθεί για εργασίες συντήρησης του κτιρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gegonota.news, δυο νεαροί, ηλικίας περίπου 25 ετών, έφτασαν με πατίνια έξω από το τριώροφο σπίτι στον Βόλο, ανέβηκαν από την σκαλωσιά στον πρώτο όροφο και αφού έσπασαν την μπαλκονόπορτα, μπήκαν σε ένα από τα δωμάτια και βγήκαν στον διάδρομο.

Το ζευγάρι κοιμόταν στο διπλανό υπνοδωμάτιο και όταν άκουσε τον θόρυβο ο 62χρονος άνδρας, πετάχτηκε από το κρεβάτι να δει τι συμβαίνει. Βγαίνοντας στον διάδρομο ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους διαρρήκτες οι οποίοι έκαναν αμέσως μεταβολή και έσπευσαν να εξαφανιστούν με τον ίδιο τρόπο που μπούκαραν στο σπίτι.

Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στη 1:30 τη νύχτα και καταγράφηκε από κάμερα γειτονικής κατοικίας. Ο 62χρονος κάλεσε το 100 και οι αστυνομικοί που πήγαν στο σπίτι ζήτησαν από τον γείτονα, που ξύπνησε από την ενεργοποίηση της κάμερας, να τους δείξει το βιντεοληπτικό υλικό.

Όπως διαπίστωσαν, οι δράστες ήταν δύο γεροδεμένοι νεαροί, τα πρόσωπα των οποίων δεν αναγνωρίζονται, οι οποίοι απομακρύνθηκαν από το σημείο με τα πατίνια τους. Με βάση την περιγραφή και τον τρόπο που έδρασαν, η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.