Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για Αλευρά – Καλούτα: Είναι προκλητικοί, δεν θα τους πούμε και συγγνώμη από πάνω

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος μοιράστηκε την άποψή του σχετικά με την άρνηση του Θανάση Αλευρά να απαντήσει στα αρνητικά σχόλια που έλαβε για την παρουσίαση της φετινής Eurovision.

Eιδικότερα ο ηθοποιός μιλώντας στις κάμερες, δήλωσε: «Υποσχέθηκα στον εαυτό μου να μην απαντήσω σε καμία άλλη ερώτηση που δεν αφορά την παράσταση, γιατί με τον δικό μου τρόπο απαντώ, με το “Νούμερό μου”».

Ο δημοσιογράφος και οι υπόλοιποι συνεργάτες της εκπομπής «Πρωινό Σου Σου» σχολίασαν το εν λόγω απόσπασμα το πρωί της Τρίτης 28 Μαΐου.
Χαρακτηριστικά, ανέφερε: «Συνεχίζει η έπαρση, συνεχίζει η αλαζονεία και από τους δύο. Μιας και τους ρωτάνε, καλώς ή κακώς, ας αλλάξουν τον τρόπο που απαντάνε για να ηρεμήσει το πράγμα».

Και πρόσθεσε: «Και αυτό ειρωνικό είναι, το “θα απαντήσω με το ρόλο μου” είναι σαν να λέει ότι δεν καταδέχομαι να σου απαντήσω. Την επιμονή και την εμμονή τη γεννάνε εκείνοι με τη συμπεριφορά τους».

Επίσης, υποστήριξε ότι η δική τους στάση είναι αυτή που δεν επιτρέπει να μπει ένα τέλος στην όλη υπόθεση: «Είναι προκλητικοί και οι δύο, είχαμε διαχωρίσει τον Αλευρά στην αρχή, αλλά είναι προκλητικοί και οι δύο. Και από τη στιγμή που είναι προκλητικοί, δεν σταματάει και η άλλη πλευρά. Δεν θα τους πούμε και συγγνώμη από πάνω».

protothema.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.