Κούλλης Νικολάου: «Είμαι ακόμα ερωτευμένος με την γυναίκα μου»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Κούλλης Νικολάου μίλησε για όλα στο «Ακόμα Δεν Είδες» για όλα.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για την οικογένεια του, δηλώνοντας ακόμα ερωτευμένος με την γυναίκα του.

«Ήμασταν στο Ντουμπάι με την οικογένεια. Δεν είχα ξαναπάει και ήταν μαγευτικό. Είμαι ακόμα ερωτευμένος με την γυναίκα μου. Μακάρι να είμαι μέχρι να πεθάνω. Όταν ήμασταν στην αρχή αναρωτιόμουν ‘’είμαι, δεν είμαι’’ αλλά τώρα…».

Ο Κούλλης Νικολάου αναφέρθηκε και στα παιδικά του χρόνια, λέγοντας:

«Η οικογένεια είναι το πρώτιστο. Ήμασταν φτωχή οικογένεια αλλά όταν ανατρέχω στο παρελθόν μόνο χαμόγελο έχω και όχι θλίψη. Ζήσαμε ωραία χρόνια. Ξεκίνησα από το πλην μηδέν, και νιώθω τρομερά ευλογημένος άνθρωπος. Είμαι λιοντάρι, δεν τα παρατάω εύκολα. Στη ζωή μας δεν ήταν ποτέ ρόδινα. Πιστεύω στην μοίρα των ανθρώπων. Έχουμε μία κοινή πορεία με τον Ανδρέα Γεωργίου και τη Βάνα Δημητρίου».

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης μίλησε για την συμμετοχή του στην αγαπημένη σειρά του MEGA, «Η Γη της Ελιάς», αλλά και για το «Famagusta» που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

«Είναι πολύ περήφανος για όλα όσα θα κάνουμε και του χρόνου. Η ‘’Γη της Ελιάς’’ εξελίσσεται ραγδαία και φτάνουμε προς το τέλος της 3ης σεζόν. Στη ‘’Famagusta’’, το σημερινό επεισόδιο θα είναι συγκλονιστικό. Η μάνα λέει την ιστορία. Είναι μία από τις μεγάλες στιγμές αλλά έρχονται και άλλες πολλές. Στη ‘’Γη της Ελιάς’’ έχει επιστρέψει η Ασπασία. Σε λίγο έρχεται και η στιγμή που θα μάθω με ποιον νταραβερίζεται η κόρη μου. Θα την παντρευτεί, δημοκρατικά, θα τον δώσει τον λόγο. Δεν θα αποκαλύψω εάν θα βρούμε το μωρό αλλά είμαστε κοντά. Με την Ασπασία τα βρίσκουμε ξανά».

Ο Κούλλης Νικολάου αναφέρθηκε και στην συμπρωταγωνίστριά του, Βάσια Παναγοπούλου αλλά και στο πώς είναι ο ίδιος ως χαρακτήρας.

«Η Βάσια είναι από τους καλύτερους συνεργάτες που είχα ποτέ. Για τον ηθοποιό είναι τύχη να συνεννοηθείς με ένα βλέμμα με τον άλλον. Έχει ένα προτέρημα, αγαπά πολύ αυτό που κάνει. Έχω συνεργαστεί με ανθρώπους που είναι αδιάφοροι. Βλέπεις την αδιαφορία και λες γιατί; Γενικά δεν νευριάζω, είμαι ψύχραιμος. Δεν εκνευρίζομαι και δεν παθαίνω πανικό. Είμαι πολύ του διαλόγου. Με τα παιδιά μου δεν μοιάζουμε».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.