Καινούργιου για Μικρούτσικο: Με αδίκησε απίστευτα και με πλήγωσαν πάρα πολύ κάποια πράγματα που είπε

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε μερικές δηλώσεις για σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία της, ενώ έκανε και μια αναφορά στον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Η παρουσιάστρια είπε, μεταξύ άλλων, στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι» ότι ο συνεργάτης της την αδίκησε και την πλήγωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του.

«Δε θα σταματήσω ποτέ να ευγνωμονώ, να σέβομαι και να αγαπάω σαν άνθρωπο τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Από εκεί και πέρα, με πλήγωσαν πάρα πολύ κάποια πράγματα που είπε. Θεωρώ ότι με αδίκησε απίστευτα και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο» είπε αρχικά, η Κατερίνα Καινούργιου.

Στην πορεία, εξέφρασε το παράπονό της με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, που δεν της επικοινώνησε σε προσωπικό επίπεδο, τι τον ενοχλούσε/

«Νομίζω ότι και ο ίδιος να έχει καταλάβει κάποια πράγματα, που ίσως να διαχειρίστηκε λάθος. Αν αυτή είναι η αλήθεια του, θα προτιμούσα να με έχει πάρει ένα τηλέφωνο να με πάρει στην άκρη και να μου πει “με ενοχλεί εκείνο”. Δεν έχουμε ξαναμιλήσει και τέλος πάντων είναι κάτι που πραγματικά με στενοχώρησε. Ίσως και ο ίδιος είχε κουραστεί με την εκπομπή» είπε.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.