Έλενα Χριστοπούλου: Η Κατερίνα Καραβάτου είναι το βαρύ πυροβολικό της τηλεόρασης

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Έλενα Χριστοπούλου σχολίασε τα τηλεοπτικά πρόσωπα των εκπομπών και σε ερώτηση που δέχτηκε για την Κατερίνα Καραβάτου, την περιέγραψε ως το «βαρύ πυροβολικό της τηλεόρασης».

Ανάμεσα σε όσα είπε στην κάμερα του «Super Katerina», η γνωστή μάνατζερ απάντησε σχετικά με τις εντάσεις που καλείται να διαχειριστεί στον χώρο της τηλεόρασης αλλά και στην προσωπική της ζωή. «Και σε μία παρέα με ενοχλεί η ένταση. Μπορούμε να τα βρίσκουμε όλα πολύ ειρηνικά, απλά κι ανθρώπινα. Όταν ανοίγεις την τηλεόρασή σου να πιεις έναν καφέ και να φας το πρωινό σου και να δεις τα θέματα που έχεις στην ημέρα σου, δεν μπορείς να ακούς φωνές τόσο πολύ πια. Καταλαβαίνω τη διαφωνία και τον τρόπο που μπορεί να μιλήσει ο καθένας, αλλά υπάρχει κι άλλος τρόπος να το δείξουμε αυτό» είπε η Έλενα Χριστοπούλου.

Όταν η ρεπόρτερ της ζήτησε να πει τη γνώμη της για το ενδεχόμενο η Κατερίνα Καραβάτου να παρουσιάσει το ριάλιτι γνωριμιών, «Power of Love», η Έλενα Χριστοπούλου αρκέστηκε να απαντήσει: «Η Κατερίνα Καραβάτου είναι το βαρύ πυροβολικό της ελληνικής τηλεόρασης κι αυτό έχω να πω τώρα».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.