Δημήτρης Σταρόβας: Τα νεότερα για την υγεία του – Τι είπε η Ματίνα Παγώνη

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Σταρόβα μετέφερε η Ματίνα Παγώνη μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στον ΑΝΤ1.

ΟΔημήτρης Σταρόβας μεταφέρθηκε από την Νευρολογική Κλινική στην Καρδιολογική Κλινική του Τζάνειου Νοσοκομείου, κάτι που έκανε γνωστό και η σύντροφός του Άννα Σταθάκη. Η Ματίνα Παγώνη μιλώντας σήμερα στο «Πρωινό» αναφέρθηκε στους λόγους που έγινε αυτή η αλλαγή.

«Έτσι έπρεπε να γίνει γιατί έκανε το επεισόδιο της κολπικής μαρμαρυγής. Θα συνεχίσει να παρακολουθείται από τους νευρολόγους της Νευρολογικής Κλινικής, σωστή η μετακίνηση. Από χθες πάει πολύ καλά. Θα χρειαστεί κάποιο μικρό χρονικό διάστημα για να συνεχίσει εκεί την φαρμακευτική του αγωγή για τη συγκεκρικέμενη μικρή επιπλοκή και μετά θα πάει σπίτι του» εξήγησε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.

Ερωτηθείσα αν το εγκεφαλικό που υπέστη ο τραγουδιστής προκλήθηκε από το πρόβλημα στην καρδιά είπε: «Η κολπική μαρμαρυγή είναι μια αιτία που μπορεί να προκαλέσει αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια. Είναι μια καρδιακή πάθηση που χαρακτηρίζεται από μια αρρυθμία. Αυτή μπορεί να δημιουργήσει θρόμβους και να κάνει εγκεφαλικό επεισόδιο γι’ αυτό πρέπει γρήγορα να την ανατάξουμε και να επανέλθει ο ασθενής σε φυσιολογικό ρυθμό….Πάει πολύ καλά με την φαρμακευτική αγωγή, είναι σε πολύ καλά χέρια. Η Καρδιολογική Κλινική του Τζανείου είναι από τις καλύτερες και νομίζω ότι σε λίγες ημέρες θα πάει σπίτι του».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.