Αιμίλιος Χειλάκης: «Το σπίτι μας στα Κύθηρα το λέω… Μέγαρο Μαξίμου»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Αιμίλιος Χειλάκης συνάντησε τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά, την Τετάρτη, στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν  σε είδον» της δημόσιας τηλεόρασης.

Μάλιστα, μεταξύ άλλων, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής μίλησε για του υπέροχους μήνες που πέρασε με την σύζυγο του, Αθηνά Μαξίμου στα Κύθηρα εξηγώντας πως θέλει να περάσουν τα 15 – 20 τελευταία χρόνια της ποιοτικής τους ζωής.

Ειδικότερα, ο Αιμίλιος Χειλάκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πέρσι με την Αθηνά δεν δουλέψαμε και ήμασταν στα Κύθηρα. Δηλαδή μια ολόκληρη σεζόν που οι άλλοι δούλευαν, εμείς ήμασταν στα Κύθηρα, ηρεμήσαμε και κάναμε τις βόλτες μας. Η Αθηνά έμεινε εκεί εννιά μήνες και εγώ πήγα για επτά μήνες».

«Στα Κύθηρα έχουμε ένα μικρό σπιτάκι, στον Μυλοπόταμο, πάρα πολύ μικρό και το λέω Μέγαρο Μαξίμου! Ε, της Μαξίμου είναι οπότε τι είναι; Μικρό, πολύ μικρό, έχει κήπο και μια φοβερή ταράτσα. Αυτό ήταν και το μεγαλύτερο δώρο που κάναμε στον εαυτό μας. Δεν υπάρχει δηλαδή αυτή η αναζωογόνηση, η καλλιτεχνική, η πνευματική και η σωματική. Δεν υπήρχε σαν δώρο που κάναμε στον εαυτό μας! Ηρεμήσαμε και οι δυο, είδαμε αλλιώς τα πράγματα και είδαμε πραγματικά τις αξίες που έχει η ζωή.

«Εγώ είμαι 54 ετών, έχουμε ακόμα 15 – 20 χρόνια ποιοτικής ζωής γιατί μετά αρχίζουν οι δυσκολίες και το σώμα δεν ακολουθεί όπως ακολουθούσε πάντα. Θέλουμε λοιπόν αυτά τα 15 – 20 χρόνια ποιοτικής ζωής να κάνουμε τις βόλτες μας, να μπορούμε να ασκηθούμε, να πάμε να δούμε τους φίλους μας, να μην κουραζόμαστε. Θέλουμε δηλαδή να τα περάσουμε όσο το δυνατόν πιο ήρεμα» πρόσθεσε, ακόμα, ο Αιμίλιος Χειλάκης στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στην ΕΡΤ.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.