Στις 25 του μήνα η υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας στην Πάτρα – Η διαδρομή

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στην Πάτρα η υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας θα γίνει την Πέμπτη 25 Απριλίου στο νέο Δημαρχείο και έχει προγραμματιστεί τιμητική εκδήλωση από τον Δήμο Πατρέων.

Όπως έχει γνωστοποιηθεί η Ολυμπιακή Φλόγα θα μεταφερθεί στο νέο Δημαρχείο μέσω της εξής διαδρομής: Από Αγίας Σοφίας και Κορίνθου, Αγίας Σοφίας και Κωνσταντινουπόλεως, Μαιζώνος στο νέο Δημαρχείο και μετά την εκδήλωση Μαιζώνος προς Πλατεία Γεωργίου.

Την Ολυμπιακή Φλόγα θα μεταφέρουν στην Πάτρα ως Λαμπαδηδρόμοι ο πρωταθλητής στίβου ΑμεΑ Ευάγγελος Γουζούασης, ο πρωταθλητής Ευρώπης στον τάε κβον ντο, Σωτήρης Μιχόπουλος, η πρωταθλήτρια της πυγμαχίας, Φωτεινή Πλέα, ο αργυρός Ολυμπιονίκης με την Εθνική πόλο στο Τόκιο, Χριστόδουλος Κολόμβος, η πρωταθλήτρια κολύμβησης, Νόρα Δράκου και ο βετεράνος μαραθωνοδρόμος και Βαλκανιονίκης, Νίκος Αργυρόπουλος.

Η Παράδοση της Ολυμπιακής Φλόγας στη γαλλική αποστολή θα γίνει στις 26 Απριλίου στο Παναθηναϊκό Στάδιο και η Λαμπαδηδρομία επί ελληνικού εδάφους θα διαρκέσει 11 ημέρες συνολικά με πάνω από 550 λαμπαδηδρόμους να μεταφέρουν την Ολυμπιακή Φλόγα σε ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια.  Ακολούθως η Ολυμπιακή Φλόγα θα μεταφερθεί στη Γαλλία με το ιστιοφόρο Belem.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.