Πάτρα: Το βίντεο που ανέβασε ο 7χρονος στο TikTok με τον άγριο ξυλοδαρμό 9χρονου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Είναι να απορεί κανείς με το νέο περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων με πρωταγωνιστή αυτή τη φορά ένα 7χρονο παιδί από την Πάτρα, μαθητής δευτέρας δημοτικού που ξυλοκόπησε έναν 8χρονο για να ανεβάσει βίντεο στο TikTok και να προσελκύσει έτσι followers και προβολές.

Όλα για λίγες προβολές στο ΤikTok λοιπόν με το απίστευτο αυτό περιστατικό ξυλοδαρμού δυστυχώς να μην είναι το πρώτο που καταγράφεται στις τάξεις των ανηλίκων.

Λίγες μέρες πριν καταγράφηκε ο ξυλοδαρμός μιας 14χρονης στην Πάτρα. Ένας ακόμη ξυλοδαρμός στην Θεσσαλονίκη ένα μήνα πριν. Μέχρι και σε προαύλιο σχολείου στο Περιστέρι.

Το σοκαριστικό όμως σε αυτό το νέο περιστατικό βίας είναι το γεγονός πως πρωταγωνιστές αυτή τη φορά δεν είναι μαθητές λυκείου αλλά μαθητές δευτέρας δημοτικού.

Το χρονικό

Είναι απόγευμα Σαββάτου σε περιοχή της Πάτρας. Μια παρέα μαθητών δημοτικού παίζουν στο δρόμο.

Σε ανύποπτο χρόνο ο 7χρονος που έχει δικό του κινητό το δίνει σε ένα άλλο παιδί και του λέει με νόημα «Άρχισε να τραβάς βίντεο».
Και ξαφνικά αρχίζει να χτυπά με μπουνιές και κλωτσιές τον 8χρονο φίλο του.

Ο μικρός ούρλιαζε, όμως δεν μπορούσε να κάνει κάτι καθώς υπήρχαν άλλοι δύο στην παρέα. Η πράξη ολοκληρώνεται. Ο 8χρονος σφαδάζει από τους πόνους και ο 7χρονος ανεβάζει το βίντεο στο TikTok. Ο μικρός πηγαίνει σπίτι του κλαμένος, περιγράφει στην μητέρα του ότι συνέβη και εκείνη όντως βλέπει το βίντεο με τον ξυλοδαρμό του παιδιού της στο ΤikΤok.

Η μητέρα του παιδιού δεν το αφήνει έτσι. Συναντά τον πατέρα του ανήλικου θύτη. Ο 7χρονος παραδέχτηκε το περιστατικό και με κλάματα ζήτησε συγγνώμη για την πράξη του.

«Τον είδα με πρησμένο μάτι»

Ο θείος του αγοριού που ξυλοκοπήθηκε μίλησε στην εφημερίδα «Γνώμη» τονίζοντας πως η βία και η εγκληματικότητα έχει φωλιάσει πλέον και στις μικρότερες τάξεις του δημοτικού.

«Θεωρώ πως πρέπει να ακουστεί κάτι τέτοιο για να πάρουν το μήνυμα τους κάποιοι που φαίνεται πως δεν ασχολούνται όπως πρέπει, έστω και αν είναι γονείς. Ο ανιψιός μου είχε μαυρισμένο και πρησμένο μάτι».

Ο πατέρας του 7χρονου επικαλέστηκε διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο γιος του, τονίζοντας μάλιστα πως κάνει και μαθήματα στο σπίτι.

Η μητέρα του θύματος από την άλλη σκέφτεται να υποβάλλει μήνυση, εκφράζοντας τον φόβο πως μπορεί να υπάρξει αντίστοιχο περιστατικό στο μέλλον.

«Μου ζήτησε ο πατέρας συγγνώμη και όχι το παιδί»

Η μητέρα του 9χρονου μιλά στο LIVE NEWS.

«Το παιδί μου έπαιζε και όταν τον είδα έκλαιγε, είχε σημάδι στο πρόσωπο και μου είπε πως το χτύπησε και ένα παιδί. Πήγαμε στο σπίτι του παιδιού που τον χτύπησε για να τους ενημερώσω. Ο πατέρας προσπαθούσε να μου πει πως ήταν ένας τσακωμός παιδιών και πως το παιδί του είχε πρόβλημα. Μετά από δύο ημέρες μου ήρθε βίντεο στο κινητό μου ο ξυλοδαρμός. Το είχε ανεβάσει ο 7χρονος. Όταν το είδα πήγα ξανά στο σπίτι. Ο πατέρας δεν ήξερε τίποτα. Φώναξε το παιδί ταραγμένος. Μου ζήτησε ο πατέρας συγγνώμη και όχι το παιδί. Είπα πως θα κινηθώ νομικά. Όταν πήγα στο σπίτι του παιδιού, το βάλαμε να το κατέβασε. Τώρα εάν υπάρχει στο κινητό του, δεν ξέρω. Από την ταραχή μου το έσβησα και εγώ. Θα κινηθώ νομικά αλλά θέλω να πω πως πρέπει να είμαστε πάνω από τα παιδιά μας και να τα προστατέψουμε. Οι συμμαθητές του δεν του είπαν κάτι».

https://www.megatv.com/embed/?p=20201495949

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.