Πάτρα: Ηλιοφάνεια και ζέστη σήμερα Τρίτη

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ηλιοφάνεια και ζέστη προβλέπεται για σήμερα Τρίτη, για την Πάτρα.

Σύμφωνα με την πρόγνωση θα επικρατήσει λιακάδα, καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, μ ετην θερμοκρασία να φθάνει τους 24 βαθμούς.

Οι άνεμοι θα πνέουν με ταχύτητα μέχρι 4 μποφόρ (κυριώς τις απογευματινές ώρες), ενώ η υγρασία θα ξεπεράσει το 85%.

Αναλυτικά:

Αίθριος καιρός αναμένεται την Τρίτη 9 Απριλίου 2024. Υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες. Άνεμοι έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο. Πιο αναλυτικά, αρχικά αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις, κυρίως το μεσημέρι και απόγευμα.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 6 έως 21 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 9 έως 25, στη Θεσσαλία από 10 έως 25, στην Ήπειρο από 9 έως 23, στη Στερεά και στην Πελοπόννησο από 9 έως 26, στα νησιά του Ιονίου από 8 έως 24, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 8 έως 24, στις Κυκλάδες από 14 έως 21, στα Δωδεκάνησα από 10 έως 21 και στην Κρήτη από 9 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 έως 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ όμως από το μεσημέρι θα γίνουν βορειοδυτικοί 3 έως 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ και από το πρωί έως το απόγευμα 4 έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 15 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.