Μητσοτάκης από Καλάβρυτα: Επενδύουν στην τοξικότητα και εργαλειοποιούν τα Τέμπη γιατί δεν έχουν τίποτα να σας πουν

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Με έντονη κριτική στη στάση της αντιπολίτευσης για τα θέματα της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας, συνεχίζεται η επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, στα Καλάβρυτα, στο πλαίσιο των περιοδειών του ενόψει των ευρωεκλογών του Ιουνίου.

“Επενδύουν στην τοξικότητα και εργαλειοποιούν την εθνική τραγωδία των Τεμπών γιατί δεν έχουν τίποτα να σας πουν”, τόνισε μεταξύ άλλων ο Πρωθυπουργός αναφερόμενος στις μεταρρυθμίσεις της κυβέρνησης και στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας.

Προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι η υλοποίηση του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας και η ευημερία κάθε Ελληνίδας και κάθε Έλληνα, τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας σε κατοίκους στην κεντρική πλατεία των Καλαβρύτων, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην περιοχή.

«Η δική μας προσοχή είναι στην υλοποίηση του προγράμματος μας και στην ευημερία του κάθε Έλληνα και της κάθε Ελληνίδας», είπε συγκεκριμένα και αναφέρθηκε στην αύξηση του κατώτατου μισθού.

Την ίδια ώρα κατηγόρησε την αντιπολίτευση ότι «μη έχοντας να προτάξουν μια ρεαλιστή εναλλακτική, επιμένουν να βουλιάζουν τον τόπο σε μια τοξικότητα». Όπως είπε ο πρωθυπουργός τα ίδια έλεγαν και στο παρελθόν, αλλά την απάντηση την έδωσαν οι πολίτες στις εκλογές.

«Σας ζητώ να στείλουμε ένα ισχυρό μήνυμα στις ευρωεκλογές ότι αυτή η κυβέρνηση είναι μια ισχυρή κυβέρνηση», σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και συνέχισε λέγοντας ότι ψηφίζουμε για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στην Ευρώπη. «Πρέπει να σκεφτούμε ποια είναι η παράταξη που έβαλε την Ελλάδα στην Ευρώπη και κράτησε την Ελλάδα στην Ευρώπη», είπε.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.