Ενδοοικογενειακή βία: Οχτώ νέα περιστατικά βίας κατά των γυναικών στη Δυτική Ελλάδα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Άλλες οκτώ περιπτώσεις ενδοοικογενειακής βίας κατεγράφησαν μέχρι και χθες τα ξημερώματα στην Πάτρα, το Αίγιο, τον Πύργο, τη Μανωλάδα, την Αμαλιάδα και το Θέρμο, από αστυνομικούς υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας, Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας! Μάλιστα σχηματίστηκαν 8 δικογραφίες σε βάρος των συγκεκριμένων ατόμων.

Ειδικότερα σε τρεις περιπτώσεις στην Αχαία:  Συνελήφθη στην Πάτρα, ένας  άνδρας, διότι η σύντροφός του, υπέβαλλε καταγγελία σε βάρος του, για πρόκληση σωματικής βλάβης, απειλή και πρόκληση στο σπίτι της.

Εξάλλου συνελήφθη  στο Αίγιο, ένας  άνδρας, διότι η εν διαστάσει σύζυγος του, υπέβαλλε καταγγελία σε βάρος του, για απειλές κατά της ζωής της και απειλές κατά της μητέρας της. Επίσης συνελήφθη χθες τα ξημερώματα, στην Πάτρα, ένας άνδρας, διότι η σύντροφός του, υπέβαλλε καταγγελία σε βάρος του, για πρόκληση σωματικής βλάβης. Το ίδιο συνέβη και χθες το μεσημέρι σε διαμέρισμα 2ου ορόφου πολυκατοικίας στην περιοχή Αγίου Ιωάννη Πράτσικα.

Συνελήφθη στην Αμαλιάδα, ένας άνδρας, διότι η σύζυγός του, υπέβαλλε καταγγελία σε βάρος του, για πρόκληση σωματικής βλάβης και απειλή. Αλλά και στη Μανωλάδα, πέρασαν χειροπέδες σε έναν αλλοδαπό διότι προκάλεσε σωματική βλάβη στην σύντροφό του.

Τέλος χθες τα ξημερώματα στον Πύργο, συνελήφθη άνδρας, διότι η σύζυγός του, υπέβαλλε καταγγελία σε βάρος του, για απειλή και εξύβριση. Εξάλλου συνελήφθη στο Θέρμο, ένας ημεδαπός άνδρας, (πατριός) διότι σύνοικος άνδρας, υπέβαλλε καταγγελία σε βάρος του, για άσκηση βίας, απειλή και εξύβριση. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους κατά τόπο αρμόδιους Εισαγγελείς.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.