Δολοφονία 31χρονου στο Μεσολόγγι: Εμπλοκή 5 νέων προσώπων έδειξε η άρση απορρήτου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Δύο γυναίκες έπαιξαν ρόλο στην υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις που αφορούν την υπόθεση της δολοφονίας του Μπάμπη Κούτσικου, στο Μεσολόγγι και αυτό γιατί προέκυψαν νέα στοιχεία από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Σύμφωνα με το Star στην υπόθεση φέρονται να εμπλέκονται πέντε πρόσωπα, μεταξύ των οποίων είναι και δύο γυναίκες. Μάλιστα, όπως ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας του Μπάμπη, Κώστας Δημόπουλος, αυτά τα στοιχεία βρίσκονται ήδη στα χέρια της αστυνομίας.

Υπενθυμίζεται ότι για την δολοφονία του 31χρονου έχει προφυλακιστεί ο κρεοπώλης, ο οποίος εξακολουθεί να αρνείται την κατηγορία που του αποδίδεται.

Επίσης όπως είπε ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης, για τις δύο γυναίκες που εμπλέκονται στην υπόθεση, η μία εξ’ αυτών δούλευε σε κάποιο καφέ και τώρα εργάζεται ως baby sitter.

Παράλληλα επανέλαβε ότι δεν θα είναι έκπληξη «εάν μέσα στην εξίσωση υπάρχει και η αρχαιοκαπηλία», ενώ σημείωσε πως «έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους που δεν λένε αλήθειες».

Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων του Μπάμπη αναμένεται να βγουν περίπου σε έναν μήνα και θα δείξουν κάτω από ποιες συνθήκες έχασε την ζωή του ο 31χρονος.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.