Στην ΑΔΑΕ ο Ανδρουλάκης – «Ανοίγω το κουτί της Πανδώρας για την κυβέρνηση Μητσοτάκη»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Με τον επικεφαλής της ΑΔΑΕ, Χρήστο Ράμμο, συναντήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ προσέφυγε στην ΑΔΑΕ ζητώντας να επιταχυνθούν οι διαδικασίες ώστε να ενημερωθεί για τους λόγους παρακολούθησής του από την ΕΥΠ, ύστερα από την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας με την οποία κρίθηκε αντισυνταγματικός ο νόμος του Μαρτίου του 2021 που απαγόρευε στην Αρχή να ενημερώνει όσους είχαν τεθεί υπό παρακολούθηση.

«Ανοίγει ο δρόμος της αλήθειας»

«Το σκάνδαλο αυτό δεν είναι μόνο πολιτικό αλλά έχει οικονομικές και νομικές διαστάσεις, γιατί κάποιοι έβγαλαν εκατομμύρια», είπε ο κ. Ανδρουλάκης και πρόσθεσε: «Ήρθα εδώ να ζητήσω από τον κ. Ράμμο να επιταχύνει τις διαδικασίες και όταν καθαρογραφεί η απόφαση θα ενημερώσω τον ελληνικό λαό».

«Ανοίγοντας τον δρόμο της αλήθειας σε αυτήν τη νοσηρή υπόθεση, ανοίγω και το κουτί της Πανδώρας για τον κ. Μητσοτάκη και την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας,  Έχουμε χρέος οι πολιτικοί, οι βουλευτές που εμπλεκόμαστε με τον δημόσιο βίο, να εμπλεκόμαστε γιατί δεν αξίζει στον λαό να βιώνει απαξιωτικές καταστάσεις», κατέληξε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο κ. Ράμμος θα περιμένει να καθαρογραφεί η απόφαση του ΣτΕ και στη συνέχεια θα ζητήσει να του σταλούν από την ΕΥΠ όλα τα στοιχεία που έχουν διατηρηθεί και αφορούν τον κ. Ανδρουλάκη.

megatv.com

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.