Παπανώτας: «Με απέπεμψαν επειδή το ζήτησε η Μπεκατώρου»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

«Δεν θέλουν την βοήθειά μου; Δεν πειράζει» σχολίασε ο Δημήτρης Παπανώτας μετά τη διαγραφή του από τη λίστα των υποψηφίων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ με προσωπική απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη.

«Είναι μια μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ. Ειλικρινά λυπάμαι με τον τρόπο σκέψης τους. Αν δεν έχετε τα κότσια να αντιμετωπίσετε τις επιθέσεις που θα δεχθώ, τότε θα παραιτηθώ. Μου είπαν, όχι Δημήτρη», είπε ο Δημήτρης Παπανώτας μιλώντας στο Tlive.

Και πρόσθεσε: «Θέλω να θυμίσω στον κ. Κασσελάκη ότι ήμουν ο πρώτος που τον στήριξε από το πρώτο βίντεο που ανέβασε. Για την Σοφία Μπεκατώρου που αντέδρασε έντονα ο Δημήτρης Παπανώτας, είπε «είμαι πρόθυμος να κάτσω σε ένα πάνελ μαζί της, να μιλήσουμε για όλα τα θέματα» και σε άλλο σημείο τόνισε ότι αυτό που είναι η βασική αρχή του #MeToo είναι βγείτε και μιλήστε. Κατηγόρησε δε την Σοφία Μπεκατώρου για πολιτικό τυχοδιωκτισμό.

Μίλησε, μάλιστα, για «κοπτοραπτική στις δηλώσεις του, τονίζοντας ότι ούτε ο ίδιος έχει όλο το περιεχόμενο των δηλώσεών του.

 

 

ΠΗΓΗ

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.