Κασσελάκης: «Θα είμαστε πρώτο κόμμα στις Ευρωεκλογές»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αισιόδοξος για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωκλογές δήλωσε ο πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης, τονίζοντας πως «όλα είναι δυνατά και εφικτά».

«Αυτή τη στιγμή αισθάνομαι και βλέπω ένα ρεύμα έξω στην κοινωνία. Ίσως έχει πλέον πάψει να αποδίδει η προπαγάνδα εναντίον του προσώπου και του χαρακτήρα μου από την κυβέρνηση. Ίσως να έχει συνεισφέρει το θέμα της συγκάλυψης των Τεμπών. Ανεβαίνουμε. Πιστεύω ότι μέσα σε 2 μήνες όλα μπορούν να ανατραπούν. Αισθάνομαι ότι μπορούμε να κερδίσουμε, θέλω να κερδίσουμε», είπε αρχικά ο κ. Κασσελάκης μιλώντας στο MEGA.

Και πρόσθεσε:

«Αν δεν είμαστε πρώτοι (στις Ευρωεκλογές), θα είμαστε στις βουλευτικές. Ο κόσμος βλέπει ότι οι μεταρρυθμίσεις του πρωθυπουργού είναι ένα περιτύλιγμα».

Μεταξύ άλλων τόνισε ότι η αποχή των πολιτών στις εθνικές εκλογές δεν σημαίνει απολιτίκ, αλλά πρόκειται για την απογοήτευση του λαού.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα που δεν φοβάται να ανανεωθεί, έχει έναν πρόεδρο που δεν κwλώνει σε τίποτα. Δεν θα είναι αποτυχία μου εάν χάσω με 10 μονάδες. Αποτυχία θα είναι να αλλάξουμε τη φιλοσοφία μας, να συνεργαστούμε με μηχανισμούς συμφερόντων. Αποτυχία είναι να είσαι επαγγελματίας πολιτικός και να προδίδεις την εκλογική σου βάση. Αποτυχία είναι να λες ότι όλα έχουν ζυγιστεί στο 41% και να αποκαλύπτεται μετά ότι υπάρχει συγκάλυψη και «μονταζιέρα». Αυτό είναι αποτυχία του πολιτικού συστήματος και του πρωθυπουργού».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.