Μπέττυ Μαγγίρα κατά Δημήτρη Παπανώτα: Είναι μισογύνικες οι απόψεις του

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Πυρά κατά του Δημήτρη Παπανώτα εξαπέλυσε μέσα από την εκπομπή της «I Love ΣΟΥΚΟΥ» η Μπέττυ Μαγγίρα.

Ο Δημήτρης Παπανώτας είχε αναφερθεί πριν λίγο καιρό στην ηλικία της λέγοντας… «στα 50 της θυμήθηκε να γίνει παρουσιάστρια και το βράδυ να τραγουδά στα μπουζούκια», με την Μπέττυ Μαγγίρα να σχολιάζει την αποπομπή του από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ίσως το μονταρισμένο να ήταν και λίγο καλύτερο, δυστυχώς. Το 2024 και μετά από τα τελευταία πέντε χρόνια με τόσες γυναικοκτονίες, με τόσα που έχουμε δει και έχουμε ακούσει η άποψη αυτή ότι δεν ζούμε στο Ιράν και ότι στην Ευρώπη και στην Ελλάδα όλα είναι τέλεια για τις γυναίκες και το αν η γυναίκα επιλέξει έναν σατράπη είναι πρόβλημά της, είναι κρίμα να ακούγονται τέτοιες ατάκες. Δεν είναι πρόβλημα της γυναίκας, είναι πρόβλημα της κοινωνίας, είναι πρόβλημα δικό μας και της Πολιτείας, μέχρι τώρα γιατί δείχνουν να αλλάζουν τα πράγματα. Να παρέχει ένα καταφύγιο που για κάποιον λόγο δεν μπορούν να βγουν από αυτή τη σχέση, γιατί μπορεί είναι οικονομικά εξαρτώμενες και δεν έχουν που να πάνε, δεν ξέρουν που να ζητήσουν βοήθεια, γιατί απειλούνται και φοβούνται όταν αυτός ο σατράπης λέει θα σε σκοτώσω. Υπάρχει ένας φόβος και δεν φεύγουν αυτές οι γυναίκες» τόνισε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Είναι δυνατό να συζητάμε αν στα 50 είναι ντροπή να κάνεις κάτι; Ό,τι θέλει θα κάνει ο καθένας, όποτε το θέλει, δεν θα βγω να απολογηθώ πότε θα ξεκίνησα την καριέρα μου, γιατί όσα χρόνια είναι ο Παπανώτας στην τηλεόραση είμαι και εγώ. Το αν έχω κάνει επιτυχημένη καριέρα είναι άλλο. Δεν θα το κρίνουμε. Το αποτέλεσμα μετράει. Τι πάει να πει μια 50αρα θυμήθηκε να κάνει καριέρα στην τηλεόραση ή στα μπουζούκια, ό,τι θέλω θα κάνω σε όποια ηλικία γουστάρω θα το κάνω. Είναι μισογύνικες αυτές οι απόψεις και λυπάμαι που το λέω για τον κύριο αυτό. Ήταν πάρα πολύ απαξιωτικός και δεν βγήκα τότε να μιλήσω όταν είπε «Τι είναι η κα Μαγγίρα, δεν την παρακολουθώ». Είμαι συνάδελφος, μπορεί να μην είμαι δημοσιογράφος αλλά δεν μπορείς να είσαι τόσο απαξιωτικός. Αυτά κρύβουν έναν μισογυνισμό. Είναι ντροπή να τα λέμε αυτά δημόσια» ξέσπασε στη συνέχεια η Μπέττυ Μαγγίρα.

 

ΠΗΓΗ

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.