Κωνσταντίνος Βασάλος: Πιστεύω η τσιγγουνιά είναι το χειρότερο ελάττωμα που μπορεί να έχει κάποιος

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος απάντησε σε ερωτήσεις των θαυμαστών του, σχετικά με τον ίδιο, την προσωπική του ζωή και τους φίλους του.

Ο πρώην παίκτης του Survivor έχει τη δική του εκπομπή σε κανάλι του YouTube και καθημερινά, μιλάει για διαφορετικά θέματα στο κοινό του.

Στο νέο του βίντεο, αποκάλυψε ποιο χαρακτηριστικό τον ενοχλεί πολύ σε έναν άνθρωπο. «Δεν έχω χειρότερο πράγμα από την τσιγγουνιά. Καλό παιδί δεν ξέρω αν είμαι, τσιγγούνης δεν είμαι πάντως. Κι αυτό αποδεικνύεται με το δώρο που πήρα στον Φίλιππο. Του πήρα έναν σταυρό. Πιστεύω η τσιγγουνιά είναι το χειρότερο ελάττωμα που μπορεί να έχει κάποιος. Ανασφάλεια οικονομική πάντα έχω. Δεν θέλω να είμαι εκτεθειμένος», είπε χαρακτηριστικά.
Όταν κάποιος από το κοινό του στη συνέχεια, του έγραψε σε ένα μήνυμα «δεν ξέρεις τι θέλεις και από τότε που χώρισες έχεις ξεφύγει», εκείνος απάντησε: «Δεν νομίζω ότι είμαι άνθρωπος που δεν ξέρω τι θέλει».

Όσο για εκείνους που τον βάφτισαν «μαϊντανό», λόγω των δηλώσεών του στην τηλεόραση, απάντησε: «Ταπεινός ήμουν πάντα και είμαι, δεν κάνω τρέλες. Αν με βλέπει κάποιος κάθε μέρα στην τηλεόραση με δηλώσεις, λογικό είναι να με πει κάποιον μαϊντανό. Αν δεν μιλήσω θα λένε, γιατί δεν μιλάς;».

Αναφέρθηκε επίσης, στη μυστικοπάθεια που τον χαρακτηρίζει. «Είμαι μυστικοπαθής. Με όλους. Και με την ίδια μου τα μάνα. Βαριέμαι να μιλάω. Κάποια πράγματα που κάποιοι τα θεωρούν σημαντικά εγώ δεν τα θεωρώ σημαντικά, οπότε δεν μπαίνω στη διαδικασία να τα πω», εξήγησε.

Για τις σχέσεις του, ο Κωνσταντίνος Βασάλος είπε: «Οξύθυμος στις σχέσεις μου δεν είμαι. Είμαι πάρα πολύ καλός, άμα δεν βαριέμαι», ενώ πρόσθεσε: «Ποιος δεν έχει κερατώσει σχέση; Το έχω κάνει κατά καιρούς».

Τέλος, για τις αισθητικές επεμβάσεις, ανέφερε: «Είμαι κατά των αισθητικών επεμβάσεων, αν είσαι άντρας. Να βάλω ψεύτικους μυς; Πάω γυμναστήριο».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.