Χρήστος Λούλης: Έχω αδικήσει πολλές φορές και στη δουλειά και στη ζωή

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Χρήστος Λούλης μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη ζωή του και την καριέρα του, αλλά και για την αδικία την οποία μπορεί να έχει υποστεί ο ίδιος αλλά και να έχει διαπράξει σε άλλους. 

Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη» την Πέμπτη 4 Απριλίου.

Για περιστατικά αδικίας στα οποία μπορεί να έχει βρεθεί μπροστά, ο ηθοποιός απάντησε: «Μου έχει συμβεί να είμαι παρών σε αδικία ή να υφίσταμαι την αδικία και επειδή είναι τόσο μεγάλη, να έχω μουδιάσει, να μην ξέρω τι να κάνω. Εκείνη την στιγμή εγώ ήμουν μουδιασμένος, δεν μπορούσε καν να περάσει από το μυαλό μου ότι κάποιος θα μπορούσε να με κατηγορήσει για κάτι τέτοιο ή να μου κάνει αυτήν την αδικία. Είναι προσωπικό στιγμιότυπο. Μετά θέλει το “σκάψιμο”, το να εξηγήσεις στους ανθρώπους ποιος είσαι, τι ήθελες, τι έκανες».

Έπειτα, ανέφερε: «Και στη δουλειά και στη ζωή πολλές φορές έχω αδικήσει. Επειδή μπορεί να ήμουν πολύ απασχολημένος με τον τρόπο που εγώ βλέπω τον κόσμο, άρα δεν μπορούσα να δω τα γεγονότα και τις συνθήκες όπως πραγματικά ήταν και επειδή ήμουν πολύ συνεπαρμένος με το μέσα μου, μπορεί να αδίκησα ανθρώπους. Μετά πρέπει να ζητήσεις συγγνώμη. Για να παραδεχθείς το λάθος σου θέλει κότσια, θέλει μια δύναμη».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.