Εύστοχη οπτική

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η καλή συνάδελφος Νατάσα Τραγουστή, που παρουσίασε -γι’ άλλη μια φορά μοναδικά- στην ΕΡΤ το Πατρινό Καρναβάλι, ανήρτησε στο fb δήλωσή της για το μέλλον του θεσμού:

Εφημερίδα “Πελοπόννησος”
Κυριακή 17/3 με τίτλο,
“Εσείς τι αλλαγές θα κάνατε στο Καρναβάλι;
Ευχαριστώ πολύ συνάδελφε! Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος
*********
Εφημ. “Πελοπόννησος “
“Η απάντηση στο ερώτημα σας μπορεί να είναι σύντομη αλλά μπορεί να “σηκώσει” και ολόκληρη συζήτηση. Ναι! Το Καρναβάλι της Πάτρας είναι και ελκυστικό και ποιοτικό! Και αγγίζει όλες τις ηλικίες, αυτές τουλάχιστον που τις ενδιαφέρει το καρναβάλι, το αγαπούν, συμμετέχουν και διασκεδάζουν. Σε μια εποχή που όλα κρίνονται από την ταχύτητα τον εντυπωσιασμό και τα social media, ο θεσμός Πατρινό Καρναβάλι έχει ανάγκη όλους τους καρναβαλιστές και τις ιδέες τους, τους πολιτικούς, τους αυτοδιοικητικούς, τους φορείς, ολόκληρη την πόλη!
Όταν καταλάβουμε ότι το Πατρινό Καρναβάλι δεν θα πρέπει να είναι πεδίο πολιτικής ή κομματικής αντιπαράθεσης, όταν ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ και γίνουν πράξη οι επαναλαμβανόμενες και χρόνιες διαπιστώσεις πως αποτελεί ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τη βαριά βιομηχανία της πόλης και όταν μάθουμε να ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ, τότε θα επικοινωνήσουμε καλύτερα το καρναβάλι μας, θα το αναδείξουμε περισσότερο, θα το κάνουμε πιο ελκυστικό, εξωστρεφές και με καλύτερη ποιότητα στην παροχή υπηρεσιών. Το Καρναβάλι της Ελλάδας οφείλει και πρέπει να ξεπεράσει τα σύνορα του και να γίνει διεθνές όπως του αρμόζει!!!
Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.