Περιηγήθηκε στην Πάτρα η Επίτροπος Ελίζα Φερέιρα – “Ξεναγός” ο Φαρμάκης και τα μέλη της ΠΔΕ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Δεν έμεινε μόνο στο συνέδριο και στην Achaia Claus, η Επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ελίζα Φερέιρα. Θέλησε να γνωρίσει την πόλη της Πάτρας και ξεναγός σε αυτή την επιθυμία της ήταν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Νεκτάριος Φαρμάκης μαζί με τα υπόλοιπα στελέχη της Περιφέρειας.

Τα στελέχη της ΠΔΕ έδειξαν ότι είναι καλό οικοδεσπότες και έδωσαν στην Επίτροπο να πάρει μια γεύση από τον Ξένιο Ζευς και τι σημαίνει ελληνική φιλοξενία. Μάλιστα σε ανάρτηση του ο κ. Φαρμάκης αναφέρει τα εξής:

«Με την Επίτροπο Συνοχής και Μεταρρυθμίσεων της Ε.Ε. Elisa Ferreira  περιηγηθήκαμε σήμερα στην Πάτρα. Είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει γιατί αυτή η περιοχή είναι η πύλη της Ελλάδας στη Δύση, αλλά και πόσο μεγάλη σημασία έχουν οι ευρωπαϊκές πολιτικές συνοχής που πρέπει να ενταθούν, αλλά και να ευθυγραμμιστούν με τις ανάγκες και τις στρατηγικές των Περιφερειών, ώστε να είναι ακόμα πιο αποτελεσματικές και ωφέλιμες.

Την ίδια άποψη είχα την ευκαιρία να καταθέσω και στη συνεδρίαση του Πολιτικού Γραφείου του Δικτύου Παράκτιων Περιφερειών (#CPMR), παρουσία της Επιτρόπου, υπογραμμίζοντας τις κοινές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι Περιφέρειες της Μεσογείου, μία περιοχή που είναι πάντοτε κρίσιμης σημασίας για όλη την Ευρώπη».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.