Πατρινό Καρναβάλι 2024: Οι σοκολατορίχτες έκοψαν τη σοκολατοκαρναβαλόπιτα- ΦΩΤΟ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Πλήθος κόσμου προσήλθε στην κεντρική αίθουσα (Καρναβαλιού) του πολυχώρου των Παλαιών Σφαγείων το μεσημέρι του Σαββάτου 9 Μαρτίου κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης της κοπής της σοκολατοκαρναβαλόπιτας από τους συλλόγους σορολατοριχτων «Σοκολατορίχτες», «Σοκολατομαχίες», «Σοκολατοδρομίες», Σοκολατομανίες» και «Σοκολατοπαίκτες».

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΚΕΔΗΠ Πατρινό Καρναβάλι, η καθιερωμένη και αγαπημένη εκδήλωση όλων των Πατρινών, των καρναβαλιστών αλλά και των «σοκολατογευσιγνωστών» λειτούργησε ως πόλος έλξης. Σε κεφάτη, γιορτινή ατμόσφαιρα και υπό τους καρναβαλικούς ρυθμούς της Δημοτικής Μουσικής, έγινε ο απαραίτητος σοκολατοπολεμος σύμφωνα με το αναλλοίωτο στο πέρασμα του χρόνου πατρινό έθιμο. Οι εκπρόσωποι των πέντε συλλόγων επιδόθηκαν σε σοκολατορίψεις μέσα σε ένα πανηγυρικό κλίμα γενικής ευθυμίας και ανταλλαγής θερμών ευχών.

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, το μέλος του Δ.Σ. της ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας Κωνσταντίνος Δραγώτης και η Διευθύντρια της ΚΕΔΗΠ Σοφία Χρυσοπούλου.

Οι σοκολάτες γλύκαναν τους παρευρισκόμενους που πήραν μια πρόγευση του τί θα επακολουθήσει από τη δράση των σοκολατοριχτών στις επόμενες μέρες της κορύφωσης του κεφιού.

 

Κύριος υποστηρικτής: ΠΔΕ

 

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.