Πάτρα: Δόθηκε στην κυκλοφορία το νέο mini-bus του ΚΟΔΗΠ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σε ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων αναφέρονται τα εξής:

Χθες το πρωί, σε κλίμα χαράς και ικανοποίησης, δόθηκε το «πράσινο φως», για να δοθεί στην κυκλοφορία, το νέο μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο mini-bus του ΚΟΔΗΠ, που εξυπηρετεί τα παιδιά των ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ του Κοινωνικού Οργανισμού.

Το όχημα αν και είχε παραδοθεί στον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων, από τις αρχές του περασμένου Οκτωβρίου, δεν μπορούσε να τεθεί σε κυκλοφορία εξαιτίας της γραφειοκρατίας των υπηρεσιών στο Υπουργείο Συγκοινωνιών. Μια κατάσταση που σύμφωνα με τον Πρόεδρο του ΚΟΔΗΠ, Θόδωρο Τουλγαρίδη, επιδεινώθηκε, από το 2021, οπότε άλλαξε ο σχετικός νόμος, με τον νέο νόμο, να ευνοεί τα ιδιωτικά ΚΔΑΠ και να «τιμωρεί» τα ΚΔΑΠ των Δήμων.

Το νέο mini-bus, που παραδόθηκε χθες στο χώρο του ΚΔΑΠ ΜΕΑ «Άμπετ Χασμάν», είναι μεγαλύτερο από τα άλλα δύο που διαθέτει ο ΚΟΔΗΠ, χωράει δύο αμαξίδια και περισσότερα παιδιά, που σημαίνει ότι θα γίνονται λιγότερα δρομολόγια και τα παιδιά θα μένουν περισσότερες ώρες και σε καθημερνή βάση στα κέντρα ΚΔΑΠ ΑμΕΑ του Δήμου, ενώ θα δίνεται η δυνατότητα για περισσότερες βόλτες και επισκέψεις σε χώρους εκδηλώσεων και εκθέσεων.

Εκτός από τον κ. Τουλγαρίδη,  στην εκδήλωση συμμετείχαν, η Αντιπρόεδρος του ΚΟΔΗΠ Αθανασία Αγγελακοπούλου – Πανουτσοπούλου η Προϊσταμένη του Τμήματος ΚΔΑΠ – ΑμΕΑ, Κατερίνα Νικολακοπούλου, η Διευθύντρια του ΚΟΔΗΠ Αγγελική Ψαρρού, η Προϊσταμένη των ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ Θερινά ΚΔΑΠ, Κατερίνα Νικολακοπούλου, η υπεύθυνη του ΚΔΑΠ ΜΕΑ «Άμπετ Χασμάν» Ελένη Μπούκλη, γονείς παιδιών, καθώς και ο Σύλλογος Γονέων  των παιδιών που εξυπηρετούνται στα ΚΔΑΠ ΜΕΑ του ΚΟΔΗΠ.

Τονίζεται, ότι στον πυρήνα της πολιτικής που ακολουθεί από την πρώτη της θητεία η Δημοτική, βρίσκεται η στήριξη του πατραϊκού λαού, ιδιαίτερα η έμπρακτη βοήθεια στα νέα ζευγάρια και τα παιδιά τους, τα νήπια, τα βρέφη, τη νεολαία, τις ευπαθείς ομάδες, τα ΑμΕΑ, τους ηλικιωμένους, τους ανήμπορους, όσους έχουν χτυπηθεί από την αντιλαϊκή πολιτική των Κυβερνήσεων.

 

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.