Πάτρα: Αστατος σήμερα ο καιρός

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Άστατος θα είναι ο καιρός σήμερα 25η Μαρτίου, στην Πάτρα, ενώ θα πνέουν και δυνατοί άνεμοι στην περιοχή.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη θα επικρατήσει συννεφιά καθόλη τη διάρκεια της ημέρας με το θερμόμετρο να ξεπερνά τους 20 βαθμούς, ενώ υπάρχει και πιθανότητα ασθενούε βροχής.

Οι άνεμοι θα ενισχυθούν και θα φθάσουν τα 5 μποφόρ και η υγρασία πάνω από 85%.

Πιο αναλυτικά, τη Δευτέρα 25 Μαρτίου σε ολόκληρη τη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες θα είναι πυκνότερες στα δυτικά, στα βόρεια και στο Αιγαίο.

Τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν στα Επτάνησα, κατά τόπους στα δυτικά ηπειρωτικά, στην Ανατολική Μακεδονία και στη Θράκη, στα βορειότερα τμήματα της υπόλοιπης βόρειας χώρας, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα, Πιθανότητα καταιγίδων εντοπίζεται κυρίως στη Θράκη και στο Ανατολικό Αιγαίο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 2 έως 16 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 2 έως 18, στην Ήπειρο από 6 έως 22, στη Θεσσαλία από 4 έως 23 – 24 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 6 έως 21 – 23 βαθμούς, στα Επτάνησα από 10 έως 19 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου από 10 έως 20 – 21 βαθμούς, ενώ στην Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 25 – 26 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο και στα ηπειρωτικά θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί με εντάσεις έως 5 μποφόρ, ενώ στο Αιγαίο οι εντάσεις των ανέμων θα φτάνουν τα 6 μποφόρ και τοπικά στα νότια πελάγη τα 7 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί με εντάσεις 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 22 – 23 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες από τις μεσημεριανές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές κυρίως διευθύνσεις με εντάσεις 3 – 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 11 – 19 βαθμούς.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.