Τρόμος στην Πέλλα: Έδεσαν και λήστεψαν δύο γυναίκες

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Βίντεο από κάμερα ασφαλείας κατέγραψε την πορεία πέντε δραστών με ένα κλεμμένο όχημα, λίγο μετά από κινηματογραφική ληστεία σε βάρος 64χρονης στην Πέλλα.

Η κάμερα της εκπομπής Live News βρέθηκε στο χωριό Ριζό της Πέλλας, εκεί που τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής (22/3) η γυναίκα πέρασε το πιο εφιαλτικό βράδυ της ζωής της.

«Είμαι τρομοκρατημένη, είμαι μουδιασμένη, είναι σαν να ζω σε άλλο κόσμο και πλανήτη, δε θέλω να βλέπω άνθρωπο», λέει η ίδια. Η οικογένεια της 64χρονης εκείνο το βράδυ έλειπε και κάλεσε μία φίλη της να τη φιλοξενήσει. «Άκουσα θόρυβο, αλλά επειδή φύσαγε εκείνη τη μέρα δεν έδωσα σημασία».

Ήταν αργά και οι δύο γυναίκες ξάπλωσαν σε διαφορετικά δωμάτια να κοιμηθούν. Η φίλη της 64χρονης ξύπνησε από έναν περίεργο θόρυβο και σηκώθηκε να ελέγξει. «Κατά τις 03.15 που είδε το ρολόι της, άκουσε τον θόρυβο που έσπασαν το παραθυράκι από το WC, άναψε το φως και άνοιξε την πόρτα. Εκείνη την ώρα έβαζε το πόδι του ο ένας μέσα».

Την έδεσαν και τη φίμωσαν
Επί μία ολόκληρη ώρα οι πέντε δράστες βρίσκονταν μέσα στο σπίτι και με την απειλή ενός αιχμηρού αντικειμένου έψαχναν για χρήματα και κοσμήματα, με τις δύο γυναίκες να είναι δεμένες και φιμωμένες στο υπνοδωμάτιο. «Ήταν ντυμένοι στιλ σεκιούριτι, με full face, με γάντια, με απειλούσαν, έλεγαν πού είναι τα λεφτά, δώσε μας τα λεφτά. Βρήκανε κάποια χρήματα σε πορτοφόλι, πήρανε κάποια ρολόγια, τα πάντα, ό,τι βρήκανε».

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, πήραν τα κλειδιά του αυτοκινήτου και αποχώρησαν σαν κύριοι με το όχημα της 64χρονης.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.