ΣΥΡΙΖΑ: Να καταθέσει η Νέα Δημοκρατία άμεσα στη δικαιοσύνη τα δήθεν στοιχεία που επικαλείται

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Απάντηση στις καταγγελίες της Νέας Δημοκρατίας έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ για τον υπόγειο μηχανισμό του ΣΥΡΙΖΑ που υποκινεί επεισόδια εν όψει των παρελάσεων.

Όπως υποστηρίζει η Κουμουνδούρου, πρόκειται για «λάσπη και συκοφαντία κατά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για δήθεν υποκίνηση επεισοδίων στις εθνικές παρελάσεις». Στην ίδια ανακοίνωση καταλήγουν λέγοντας ότι «καλούμε να καταθέσει άμεσα στη δικαιοσύνη τα δήθεν στοιχεία που επικαλείται. Αν δεν το πράξει, ζητούμε από τον αρμόδιο Εισαγγελέα να επιληφθεί άμεσα για το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Υπό το κράτος πανικού η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη πέταξε σήμερα το προσωπείο της δήθεν προοδευτικής κεντροδεξιάς και επέστρεψε στις παλιές και αλησμόνητες συνταγές του δεξιού παρακράτους: λάσπη και συκοφαντία κατά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για δήθεν υποκίνηση επεισοδίων στις εθνικές παρελάσεις.

Όταν το κυβερνητικό σχέδιο συγκάλυψης της τραγωδίας των Τεμπών σκοντάφτει στην άκαμπτη βούληση των συγγενών για απόδοση δικαιοσύνης, η ΝΔ περνάει στην επόμενη πίστα και εξαγγέλλει προβοκάτσιες για να αλλάξει την ατζέντα.

Δεν θα της περάσει. Την καλούμε να καταθέσει άμεσα στη δικαιοσύνη τα δήθεν στοιχεία που επικαλείται.
Αν δεν το πράξει, ζητούμε από τον αρμόδιο Εισαγγελέα να επιληφθεί άμεσα για το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων.

protothema.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.