Κατερίνη: 83χρονη συνταξιούχος δώρισε ασθενοφόρο στο ΕΚΑΒ στη μνήμη του γιου της

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μία 83χρονη συνταξιούχος δώρισε χθες ένα πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο στο ΕΚΑΒ Πιερίας. Ο λόγος για την Ειρήνη Παρασκευοπούλου Παμπέρη, η οποία ξεκίνησε τις διαδικασίες δωρεάς του ασθενοφόρου, πριν από έναν χρόνο.

Όπως δηλώνει η ίδια στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, προέβη σε αυτή την ανιδιοτελή πράξη στη μνήμη του γιου της, του συζύγου, αλλά και του πατέρα της.

Η συνταξιούχος μπορεί να μην αποκαλύπτει το ποσό αγοράς του ασθενοφόρου, όμως με υπερηφάνεια τονίζει πως καλύφθηκε από την αποζημίωση ενός απαλλοτριωμένου κτήματος, που έλαβε από το ελληνικό δημόσιο.

«Ο πατέρας μου σκοτώθηκε στο αλβανικό μέτωπο. Θάφτηκε εκεί, άγνωστος μεταξύ αγνώστων. Η Πολιτεία πριν από κάποια χρόνια μας αποζημίωσε για την ηρωική αυτοθυσία του πατέρα μου. Με αυτά τα χρήματα πήραμε ένα κομμάτι γης, το οποίο απαλλοτριώθηκε από το κράτος για την κατασκευή δρόμου. Το θεώρησα ιεροσυλία να χαλάσω αυτά τα χρήματα και αποφάσισα να προβώ στην αγορά του ασθενοφόρου στη μνήμη του γιου μου. Τι κάνει άλλο μία μάνα που χάνει το παιδί της στα 56 του χρόνια;», λέει, συγκινημένη, η κ. Παρασκευοπούλου.

 

ΠΗΓΗ

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.