Κασσελάκης: Παρουσιάστηκε στον Στρατό ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σημειώνεται ότι ο κ. Κασσελάκης θα υπηρετήσει ως απόδημος για διάστημα περίπου δύο εβδομάδων και αναμένεται να απολυθεί μεταξύ 30 Μαρτίου και 5 Απριλίου.

Γύρω στις 16:00 το απόγευμα της Παρασκευής πέρασε την πύλη του στρατοπέδου της Θήβας προκειμένου να παρουσιαστεί στον Στρατό ο Στέφανος Κασσελάκης.

Νωρίτερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έκανε μια βόλτα στην πόλη της Θήβας όπου κάτοικοι της περιοχής και σύλλογοι του προσέφεραν δώρα ενόψει της έναρξης της στρατιωτικής του θητείας. Τον κ. Κασσελάκη υποδέχθηκε στην πόλη η βουλευτής Βοιωτίας του κόμματος Γιώτα Πούλου.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ο Στέφανος Κασσελάκης πήγε σε κατάστημα οπτικών για να αγοράσει φακούς επαφής και αμέσως μετά σε φαρμακείο για να πάρει πράγματα που θα χρειαστεί μέσα στο στρατόπεδο.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε μια σύντομη ομιλία στην κεντρική πλατεία της Θήβας. «Ευχαριστώ για την θερμή υποδοχή. Είναι τιμή μου να είμαι εδώ να υπηρετήσω την πατρίδα μου ως ένας απόδημος που έχει επιστρέψει να προσφέρει στον τόπο του. Εδώ στην Θήβα έζησε και η μητέρα μου ένα μικρό χρονικό διάστημα» και πρόσθεσε για τα αγροτικά: «Έχουμε ανακοινώσει μέτρα για τα αγροτικά που είναι αυτονόητα για εμάς. Να υπάρχει μια ρύθμιση για την αγροτική γη σε μια περίοδο που η κρίση στην εφοδιαστική αλυσίδα μαίνεται. Υπάρχει μια γεωπονική σχολή εδώ επίσης που πρέπει να ενισχυθεί».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.