Αγία Βαρβάρα: Τι κατέθεσαν οι συγγενείς του 69χρονου που σκότωσε τον γαμπρό του

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Δύο εβδομάδες μετά το φονικό στην Αγία Βαρβάρα ο πεθερός του θύματος και η πεθερά του έχουν κριθεί προφυλακιστέοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, η κόρη του δράστη και σύζυγος του αδικοχαμένου γιατρού ανέφερε στην κατάθεσή της μεταξύ άλλων:

«Οι γονείς μου πάντα ήταν παρεμβατικοί και η μητέρα μου χειριστική απέναντι σε όλους […] Τα ίδια έκαναν και με τα αδέρφια μου. Κάποια στιγμή κουράστηκα να προσπαθώ και αποφάσισα να μην δίνω καμία αναφορά. Αυτό έκανε τους γονείς μου να αντιδράσουν και ξεκίνησαν να βρίζουν του ( όνομα του θύματος) […] Ο (ονομα θύματος) την ημέρα του περιστατικού ήταν ψύχραιμος παρ’ ότι οι γονείς μου ήταν πάντα εριστικοί απέναντί του. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το «ρίχτου, ρίχτου» που άκουσα από το τηλέφωνο, την ώρα της δολοφονίας του. Το έλεγε η μάνα μου σε τόνο μίσους. Μετά άκουσα τους πυροβολισμούς».

Ο γιος του δράστη και κουνιάδος του θύματος δήλωσε: «Είχα ακούσει τον πατέρα μου να λέει ‘εγώ αυτόν θα τον ξαπλώσω. Μου έκανε εντύπωση ότι μετά το περιστατικό το σπίτι ήταν κλειδωμένο. Αν κάποιος είναι σε πανικό δεν έχει τον νου του να κλειδώσει το σπίτι».

 Στην κατάθεσή της η νύφη του 69χρονου που σκότωσε τον γαμπρό του είπε: «Ο γιος μου ακόμα με ρωτάει, γιατί πυροβόλησαν τον θείο. Τα πεθερικά μου είχαν πρόβλημα με εμένα και με το θύμα, μας έβλεπαν σαν ξένους».

Δικηγόρος συζύγου 57χρονου θύματος: «Τα παιδιά είναι και τα τρία ενωμένα σαν γροθιά»

Ο Κωνσταντίνος Παύλου, δικηγόρος συζύγου 57χρονου θύματος μίλησε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα!».

«Τα παιδιά είναι και τα τρία ενωμένα σαν γροθιά, και οι οικογένειές τους. Αφήνουν τη Δικαιοσύνη και είναι σίγουροι ότι αυτό που πρέπει να γίνει, θα γίνει για τους ανθρώπους που κατέστρεψαν τρεις οικογένειες», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Είμαι επιφυλακτικός για κάποια πράγματα. (…) Είναι πολύ δύσκολες οι στιγμές που περνάει (σ.σ. η σύζυγος του θύματος) αλλά πρέπει να είναι δυνατή γιατί έχει τρία παιδιά και αυτά είναι η μοναδική μας φροντίδα».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.