Γιάννης Ξανθόπουλος: Τα πρώτα του λόγια μετά το δυστύχημα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Νέο βίντεο ντοκουμέντο βλέπει το φως της δημοσιότητας από το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκη ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος στις Αχαρνές.

Στο βίντεο που δημοσιεύει ο ALPHA, διακρίνεται από άλλη οπτική γωνία το αυτοκίνητο του τραγουδιστή να κάνει ελιγμό και να πέφτει πάνω στο λευκό όχημα με τους δύο 19χρονους. Στα πλάνα φαίνεται και το αυτοκίνητο που πετάχτηκε μπροστά από τον τραγουδιστή και το οποίο τον εξανάγκασε να κάνει τον μοιραίο ελιγμό.

Την ίδια ώρα, σοκάρουν οι λεπτομέρειες του τροχαίου δυστυχήματος, καθώς το όχημα του τραγουδιστή φέρεται να κινούνταν με ταχύτητα που ξεπερνούσε τα 80 χιλιόμετρα επί της λεωφόρου Δεκελείας, ενώ στην περιοχή το όριο είναι τα 50.

Τα πρώτα λόγια του τραγουδιστή

Αυτόπτης μάρτυρας ο οποίος έσπευσε και να βοηθήσει δήλωσε πως «άκουσα το θόρυβο και κινήθηκα προς το συμβάν. Προσπάθησα να βοηθήσω τα παιδιά. Είδα τον τραγουδιστή να έχει συρθεί μόνος του έξω από το αυτοκίνητο. Τα πρώτα λόγια που μου είπε ήταν «κάποιος μου έκλεισε τον δρόμο, δεν ξέρω τι έγινε», δήλωσε στον ALPHA, ο άνθρωπος που έσπευσε να βοηθήσει τα νεαρά παιδιά μετά το φριχτό δυστύχημα.

Oι Αρχές συνεχίζουν να αναζητούν τον οδηγό που παραβίασε το STOP, καθώς το δικό του όχημα προσπάθησε να αποφύγει ο Γιάννης Ξανθόπουλος και είχε ως αποτέλεσμα το μοιραίο δυστύχημα.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.