Το «Eastern & Oriental Express» ξεκίνησε και πάλι τα πολυτελή ταξίδια

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μετά από 4 χρόνια, το τρένο Eastern & Oriental Express επιστρέφει στις ράγες.

Το τρένο, το οποίο εκμεταλλεύεται η εταιρεία πολυτελών ταξιδιών Belmond, καλωσόρισε αυτή την εβδομάδα το πρώτο σύνολο επιβατών από τότε που σταμάτησε να λειτουργεί ως λόγω της πανδημίας Covid-19. Το πολυτελές τρένο που προσφέρει μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης και αναψυχής λειτουργεί στη Νοτιοανατολική Ασία από το 1993, όταν άρχισε να μεταφέρει ταξιδιώτες μεταξύ Σιγκαπούρης και Μπανγκόκ, την πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης.

Ωστόσο, όπως μεταδίδει το CNBC, πλέον πολλά βασικά στοιχεία για το πολυτελές τρένο έχουν αλλάξει, ανάμεσα σε αυτά και η διαδρομή του. Όπως αναφέρει η Ταϊλάνδη έχει μείνει εκτός των νέων δρομολογίων -τουλάχιστον μέχρι στιγμής- και τα δύο νέα ταξίδια που παρέχει η Belmond ξεκινούν και τελειώνουν στη Σιγκαπούρη, εξερευνώντας διαφορετικές πλευρές της Μαλαισίας.

Ο Arnaud Champenois, ανώτερος αντιπρόεδρος μάρκετινγκ της Belmond, ερωτώμενος γιατί η Ταϊλάνδη έμεινε εκτός, ανέφερε πως αυτό συνέβη επειδή οι ταξιδιώτες έχουν αλλάξει τα τελευταία τέσσερα χρόνια, με περισσότερους να προτιμούν να εξερευνούν προορισμούς σε βαθύτερο επίπεδο.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.