Πανσερραϊκός – Άρης 1-1: Ο Άλεκσιτς πλήγωσε τους κίτρινους στις καθυστερήσεις

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η γκολάρα του Μορόν στο 52′ της αναμέτρησης Πανσερραϊκός – Άρης δεν ήταν αρκετή για τους φιλοξενούμενους καθώς ήρθε ένα γκολ στις καθυστερήσεις από τον Άλεκσιτς να ισοφαρίσει σε 1-1 και να στερήσει από τους φιλοξενούμενους το τρίποντο.

Οι γηπεδούχοι πάλεψαν μέχρι τέλους για να πάρουν ένα βαθμό και τα κατάφεραν με τον επιθετικό των γηπεδούχων που ήρθε από τον πάγκο για να δώσει γκολ ισοφάρισης στην ομάδα του και να τις δώσει έναν σημαντικό βαθμό.

Από την άλλη ο Άρης δεν κατάφερε να πάρει τρεις βαθμούς που τόσο ήθελε προκειμένου να εδραιωθεί στην πρώτη πεντάδα και να ξεφύγει από τον Αστέρα που τον κυνηγάει.

Καλύτερος ο Πανσερραϊκός στο α’ μέρος
Το πρώτο μέρος δεν είχε πολλές φάσεις, το αντίθετο, ελάχιστες με τον Πανσερραϊκό να είναι αυτός που απείλησε ουσιαστικά περισσότερο και θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ. Ο Άρης ήταν αυτός που απείλησε πρώτος με τον Σουλεϊμάνοβ στο 4′ με σουτ εκτός περιοχής και τον Χόβαν να μπλοκάρει.

Στο 12′ ο Ουάρντα έκανε τη σέντρα από τα αριστερά με τον Μπετανκόρ ανενόχλητος μέσα στην περιοχή αν παίρνει την κεφαλιά η οποία πήγε στην αγκαλιά του Κουέστα. Ενώ δέκα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι κέρδισαν φάουλ σε καλό σημείο λίγο έξω από την περιοχή με τον Τομάς να εκτελεί και πάλι πάνω στον Ισπανό κίπερ.

Άλλη μια φάση για τους γηπεδούχους στο 35′ όταν Δεληγιαννίδης έκανε τη σέντρα, ο Μπετανκόρ κατέβασε τη μπάλα στο ύψος της μικρής περιοχής, γύρισε, έκανε το πλασέ με τον Κουέστα να μπλοκάρει με επέμβαση στη δεξιά του γωνία.

Ο Άρης το μόνο που είχε να αντιπαρατάξει στο ίδιο διάστημα και μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρους ήταν κάποια σουτ του Μορόν και του Σουλεϊμάνοβ τα οποία έφυγαν δεν απείλησαν ουσιαστικά τον Χόβαν.

Η γκολάρα του Μορόν για τον… Άλκη
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε χωρίς αλλαγές από τους δύο προπονητές και με τον Άρη να ανοίγει το σκορ με μια γκολάρα του Μορόν. Σε γέμισμα από τα δεξιά η μπάλα έφτασε στον Βέλεθ η άμυνα του Πανσερραϊκού απομάκρυνε και ο Ισπανός φορ έγινε κάτοχος της μπάλας στα αριστέρα της περιοχής, αφού έφερε τη μπάλα μπροστά του, έπιασε ένα τρομερό σουτ με το δεξί και έστειλε τη μπάλα στο απέναντι γάμα για να γράψει το 1-0.

Μάλιστα στη συνέχεια πήγε μπροστά από τον πάγκο του Άρη, πήρε μια φανέλα της ομάδας με το νούμερο 19 και το όνομα του Άλκη και του αφιέρωσε το γκολ που πέτυχε.

Οκτώ λεπτά αργότερα ο Πανσερραϊκός θα μπορούσε να ισοφαρίσει με τον Μπετανκόρ αλλά το διαγώνιο σουτ που επιχείρησε έδιωξε εκ νέου ο Κουέστα και κράτησε το μηδέν στην εστία του.

Ο Άρης έγινε απειλητικός ξανά στο 68′ με τον Σαβέριο να κλέβει τη μπάλα στα αριστερά, να μπαίνει στην περιοχή και να κάνει το διάγωνιο σουτ με τον Χόβαν να μπλοκάρει τη μπάλα.

Ο Άλεκσιτς ήρθε από τον πάγκο και σκόραρε
Οι δύο προπονητές προχώρησαν σε αλλαγές με στόχο ο μεν Άρης να διαφυλάξει αυτό το 0-1, ο δε Πανσερραϊκός να κυνηγήσει το γκολ της ισοφάρισης. Είναι χαρακτηριστικό πως ο Γκαρσία έβαλε ότι επιθετικό όπλο είχε στο ματς.

Και δικαιώθηκε. Στο 90+5′ ο Οικονόμου έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Άλεκσιτς που είχε περάσει ως αλλαγή στο παιχνίδι νίκησε στον αέρα τον Μοντόγια και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κουέστα για το 1-1 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πάμπλο Γκαρσία): Χόβαν, Πηλέας (72′ Σοφιανός), Θυμιάνης, Μπέργκστρομ, Δεληγιαννίδης (90+4′ Γούλερι), Στάικος (72′ Οικονόμου), Ουεντραογκό, Ντανκερλούι, Τομάς (79′ Άλεκσιτς), Ουάρντα, Μπετανκόρ.

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Mοντόγια, Μπράμπετς, Βέλεθ (83′ Ρόουζ), Οντουμπάτζο, Βερστράτε, Νταρίντα, Τζούρασεκ (83′ Φετφατζίδης), Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο (83′ Σαμόρα), Μορόν.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.