Λουτσέσκου για το νέο συμβόλαιο: “Επιλογή ζωής, ο κ. Σαββίδης με έκανε καλύτερο προπονητή”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

ΠΑΟΚ και Ραζβάν Λουτσέσκου υπέγραψαν νέο συμβόλαιο μέχρι και το καλοκαίρι του 2027. Ο Ρουμάνος τεχνικός στο μήνυμά του στο Instagram ευχαρίστησε όλο τον οργανισμό του Δικεφάλου που συνεχίζει στην ομάδα.

Ξεχωριστή αναφορά έκανε στον Ιβάν Σαββίδη, τον οποίο ευχαρίστησε και τον έκανε καλύτερο προπονητή σε όλα αυτά τα χρόνια κοινής πορείας τους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο Instagram του ΠΑΟΚ: Είμαι εδώ! Είμαστε εδώ!

Είμαι πολύ χαρούμενος. Ήταν μια επιλογή ας πούμε αισθημάτων, συναισθημάτων, ζωής αν θέλετε.

Ήταν μια επιλογή λόγω του ισχυρού δεσμού, που δημιουργήθηκε με εμένα και τον ΠΑΟΚ, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ με τον κ. Σαββίδη και μένα. Είμαι πολύ περήφανος για όλα αυτά.

Θέλω μόνο να πω σε όλους πως θα δώσω, όπως έχω δώσει μέχρι τώρα όλη μου την ψυχή, όλη μου τη διαθεσιμότητα σ’ αυτή τη δουλειά για να σας κάνω περήφανους και χαρούμενους. Θέλω να ευχαρίστησω όλους τους φιλάθλους μας που είναι απίστευτα κοντά μας και μας δίνουν ενέργεια και δύναμη.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Σαββίδη για όλες τις σεζόν που ήμαστε μαζί, για το γεγονός αυτός πώς κατάφερε να με κάνει καλύτερο προπονητή. Σας ευχαριστώ όλους! Ξέρετε πως δεν μου αρέσουν πολύ αυτά.

Όλες αυτές οι κινήσεις πριν από ένα σημαντικό παιχνίδι. Για μένα το σημαντικότερο είναι το επόμενο παιχνίδι. Το επόμενο παιχνίδι είναι την Κυριακή, σε δύο μέρες. Ας συγκεντρωθούμε κι ας πάμε εκεί με όλη μας την ενέργεια. Σας ευχαριστώ!“.

 

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.