CAS: Εκδικάστηκε η υπόθεση του ντέρμπι «αιωνίων» – Πότε θα βγει η απόφαση

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Εκδικάστηκε την Τρίτη (6/2) το μεσημέρι στο CAS η προσφυγή του Ολυμπιακού για την απόφαση του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» που είχε διακοπεί.

Οι δύο πλευρές εκπροσωπήθηκαν από Έλληνες αλλά και ξένους δικηγόρους ενώ τόσο οι «ερυθρόλευκοι» όσο και οι «πράσινοι» είχαν από έναν μάρτυρα.

Η απόφαση του ανώτατου αθλητικού δικαστηρίου αναμένεται να βγει πριν από την έναρξη των playoffs της φετινής Super League 1 κάτι το οποίο άλλωστε θα ήθελαν όλες οι ομάδες που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και όχι μόνο ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός.

Να θυμίσουμε πως ο Ολυμπιακός είχε προσφύγει στο CAS μετά και την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ που είχε απορρίψει την έφεση, που είχαν ασκήσει οι «ερυθρόλευκοι» κατά της απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League 1, σύμφωνα με την οποία το ντέρμπι είχε κατακυρωθεί με 3-0 υπέρ του Παναθηναϊκού και ο Ολυμπιακός είχε τιμωρηθεί με αφαίρεση ενός βαθμού, πρόστιμο και ποινή δύο αγώνων κεκλεισμένων των θυρών.

Πηγή: filathlos.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.