Σύλλογος Ναυτικών Πρακτόρων Λιμένος Πατρών: Συνάντηση με τον Δ/ντα Σύμβουλο του ΟΛΠΑ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

 Σε ανακοίνωση του Συλλόγου Ναυτικών Πρακτόρων Λιμένος Πατρών αναφέρονται τα εξής:

Αποδεχόμενοι την πρόσκληση του Δ/ντα Συμβούλου του ΟΛΠΑ κ. Αναστασόπουλου, συναντήθηκαν σήμερα 09.02.24 τα μέλη ΔΣ του Συλλόγου Ναυτικών Πρακτόρων Λιμένος Πατρών για την ενημέρωση σχετικά με το έργο του νέου τουριστικού λιμένα (μαρίνα) μεγάλων σκαφών αναψυχής.

Μετά την ενημέρωση, ακολούθησε συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων, ενώ ετέθησαν στον Διευθύνοντα ερωτήσεις, οι παρατηρήσεις μας καθώς και επιπλέον προτάσεις σχετικά με το συγκεκριμένο έργο και τη γενικότερη λειτουργία του λιμένα μας. Επίσης, συμφωνήθηκε ο προγραμματισμός επιπλέον συναντήσεων το αμέσως επόμενο διάστημα.

Με το βλέμμα στις προοπτικές εξέλιξης, ο ΣΝΠΛΠ, μέσω της καλής επικοινωνίας και της αγαστής συνεργασίας με τους σχετικούς φορείς, είναι και θα είναι πάντα δίπλα σε οποιαδήποτε προσπάθεια βελτίωσης και ανάπτυξης του λιμένα μας και της τοπικής οικονομίας.

Μην ξεχνούμε άλλωστε πως οι Ναυτικοί Πράκτορες -εκ φύσεως επαγγέλματός- είναι αυτοί που προσελκύουν νέους πελάτες για το λιμάνι μας και ως εκ τούτου αποφέρουν σημαντικότατα έσοδα, θέσεις εργασίας και πολλαπλά οφέλη στην τοπική κοινωνία.

 

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.