Πάτρα: Σε τροχιά ανακαίνισης το ξενοδοχείο «Αστήρ» – Κλείνει για 1,5 χρόνο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το εμβληματικό και ιστορικό ξενοδοχείο της Πάτρας «Αστήρ» δεν αλλάζει χέρια, ωστόσο, πρόκειται να αλλάξει όψη και να εκσυγχρονιστεί.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά το ξενοδοχείο εντάχτηκε στον αναπτυξιακό νόμο γεγονός που δίνει την δυνατότητα στην επιχειρήση να προχωρήσει στο επιβλητικό αυτό κτίριο σε μια ριζική ανακαίνιση του και να εκσυγχρονιστεί.

Το ξενοδοχείο έτσι θα κλείσει μετά το τέλος της καρναβαλικής περιόδου, όποτε θα ξεκινήσουν και οι εργασίες που θα κρατήσουν κοντά στον 1,5 χρόνο, όσο το χρονοδιάγραμμα του όλου έργου.

Έτσι, το «Αστήρ» θα παραμείνει κλειστό για περίπου 1,5 χρόνο, ενώ η εξέλιξη αυτή βάζει το ξενοδοχείο σε μια νέα εποχή, στον κλάδο της φιλοξενίας της πόλης. Πάντως, το ξενοδοχείο δεν πρόκειται αν αλλάξει χέρια, αλλά θα παραμείνει στην οικογένεια Μεντζελόπουλου.

Πρόκειται για ένα από τα εμβληματικά κτίρια σχεδόν στην είσοδο της Πάτρας  Είναι τεσσάρων αστέρων, διαθέτει 120 δωμάτια με θέα προς τον Πατραϊκό Κόλπο ή το Κάστρο, αίθουσες συνεδρίων, roof garden, εστιατόριο και lobby bar.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.