Πάτρα: Επιβάτης πέθανε μέσα στο πλοίο πριν τον απόπλου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αλλοδαπός επιβάτης έχασε τις αισθήσεις του, σε πλοίο που εκτελούσε δρομολόγιο από την Πάτρα προς τα λιμάνια Ηγουμενίτσας και Βενετίας.

Αμεσα στο πλοίο έσπευσε διασώστης του ΕΚΑΒ και ειδική μονάδα με γιατρό. Για αρκετή ώρα προσπαθούσαν να τον επαναφέρουν, ωστόσο δεν τα κατάφεραν.

Ο 77χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πάτρας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος:

Τις βραδινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Πάτρας από τον Ύπαρχο Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου, ότι ένας 77χρονος αλλοδαπός επιβάτης έχασε τις αισθήσεις του, ενώ το πλοίο βρισκόταν σε διαδικασία φόρτωσης για το προγραμματισμένο του δρομολόγιο προς τα λιμάνια Ηγουμενίτσας και Βενετίας Ιταλίας.
Στον 77χρονο αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από μέλη του πληρώματος του πλοίου και στη συνέχεια διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πάτρας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών.

Αξίζει να σημειωθεί πώς άμεσα στο πλοίο έσπευσε διασώστης του ΕΚΑΒ και η ειδική μονάδα με γιατρό. Για αρκετή ώρα προσπαθούσαν να τον επαναφέρουν, ωστόσο αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.