Δυτ. Ελλάδα: Νέες κινητοποιήσεις των αγροτών με μηχανοκίνητη πορεία

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Με νέες δυναμικές κινητοποιήσεις απαντούν οι αγρότες της Δυτικής; Ελλάδας, στην κυβέρνηση διεκδικώντας να επιλυθούν άμεσα τα αιτήματα τους.

Σήμερα το απόγευμα οι αγρότες της Αιγιάλειας, που για 8η ημέρα συνεχίζουν να παραμένουν στο μπλόκο στην παλαιά εθνική οδό, στο ύψος του ποταμού Σελινούντα, ετοιμάζουν μηχανοκίνητη πομπή με τρακτέρ και αγροτικά αυτοκίνητα από το μπλόκο μέχρι το κέντρο του Αιγίου, όπου θα παραμείνουν για λίγη ώρα και στην συνέχει θα επιστρέψουν στην παλαιά εθνική οδό. “Δεν υποχωρούμε, αν δεν δικαιωθούμε. Θέλουμε να ζήσουμε με αξιοπρέπει τια οικογένειές μας” σημειώνουν οι αγρότες, δηλώνοντας αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τον αγώνα τους.

“Μπλόκο” στη Γέφυρα

Στο μεταξύ το Σάββατο το μεσημέρι μέλη αγροτικών συλλόγων από το Αγρίνιο, το Μεσολόγγι, τη Βόνιτσα, την Πάτρα, το Αίγιο, την Κάτω Αχαΐα, τον Ερύμανθο κ.α. δίνουν ραντεβού στην Γέφυρα του Ρίου.

Στόχος τους όπως έχει δηλώσει και ο πρόεδρος των αγροτικών συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας Σπύρος Κοτοπούλης είναι να φθάσουμε με μηχανήματα και οχήματα μέχρι τη Γέφυρα και πεζοί να σταθούν μπροστά στα διόδια και να “σηκώσουν” τις μπάρες, ώστε όλοι οι οδηγοί να διέρχονται χωρίς αντίτιμο.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.