Δυτ. Ελλάδα: 25χρονη χτύπησε με καρέκλα μαθήτρια της Γ’ Γυμνασίου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε χθες 27 Φεβρουαρίου ,στο Γυμνάσιο – Λύκειο Εμπεσού Αιτωλοακαρνανίας, που προκάλεσε μεγάλη ανησυχία και σόκαρε την τοπική κοινότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, του e-maistros.gr περίπου στις 11:30 π.μ., μια 25χρονη γυναίκα εισέβαλε στην αίθουσα της Γ΄ Γυμνασίου, όπου είναι μαθητής ο αδελφός της, και άρχισε να προκαλεί αναστάτωση.

Αν και οι λεπτομέρειες των αιτιών της εισβολής της στην σχολική αίθουσα είναι ακόμα ασαφείς, φαίνεται ότι η κατάσταση εξελίχθηκε σε σοβαρό επεισόδιο όταν η 25χρονη επιτέθηκε με καρέκλα σε μια μαθήτρια, η οποία φέρεται να κορόιδευε τον αδερφό της.

Ως αποτέλεσμα της επίθεσης, η μαθήτρια τραυματίστηκε και αμέσως διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου για να λάβει την απαραίτητη ιατρική φροντίδα.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, οι αστυνομικές αρχές του ΑΤ Εμπεσού κατάφεραν να συλλάβουν την 25χρονη γυναίκα λίγη ώρα μετά το επεισόδιο. Απομένει να διερευνηθούν τα ακριβή κίνητρα και οι συνθήκες που οδήγησαν σε αυτήν την ανησυχητική επίθεση σε σχολικό περιβάλλον.

Οι γονείς και οι κηδεμόνες των μαθητών βρίσκονται σε σοκ μετά το περιστατικό και αναμένουν περαιτέρω ενημέρωση από τις αρχές του σχολείου και την αστυνομία σχετικά με τα μέτρα ασφαλείας που θα ληφθούν για την προστασία των μαθητών στο μέλλον.

agriniopress.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.