Δεκάδες Καλαβρυτινοί στα Τέμπη για την Αναστασία Παπαγγελή

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στο πλευρό της οικογένειας της 19χρονης Αναστασίας Παπαγγελή με καταγωγή από τα Λυκούρια η οποία επέβαινε στη μοιραία αμαξοστοιχία

Πάνω από 70 άτομα, συντοπίτες της οικογένειας με καταγωγή από Λυκούρια, Κλειτορία και Φίλια, βρέθηκαν χθες στα Τέμπη για να αποτίσουν φόρο τιμής στη 19χρονη Αναστασία, το δεύτερο νεότερο από τα 57 θύματα της σιδηροδρομικής τραγωδίας και να συμπαρασταθούν στην οικογένεια του γιατρού Ηλία Παπαγγελή η οποία πριν από ένα χρόνο  βυθίστηκε στο πένθος.

Fullscreen
(f)

Ο Ηλίας Παπαγγελής βρέθηκε χθες μεταξύ δεκάδων φίλων και Καλαβρυτινών με τους οποίους έχει τακτική επαφή η οικογένεια από τη Λυκούρια φίλους από τον τόπο κατοικίας στο Παλαιό Φάληρο αλλά και την Καλλιθέα όπου διατηρεί το ιατρείο του.

Η 19χρονη Αναστασία επέβαινε στο 3ο βαγόνι και εντοπίστηκε μετά από μερικά 24ωρα μέσα από ταυτοποίηση DNA ενώ η ταφή της έγινε στις 6 Μαρτίου 2023 στα Λυκούρια συνοδεία πάνω από 2.000 συγγενών, φίλων και συγχωριανών.

Ήταν φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη, στο Γεωπονικό του Α.Π.Θ., και μετά την εξεταστική της βρέθηκε στο καρναβάλι στην Πάτρα και την Τρίτη 28-2-2023 μπήκε στην μοιραία αμαξοστοιχία στον Κηφισό για να επιστρέψει στη σχολή της.

Η εκλιπούσα παρά το νεαρό της ηλικίας της, είχε ήδη αφήσει το στίγμα της ως μέλος του Συλλόγου Λυκουριωτών και των χορευτικών βυθίζοντας στο πένθος την ευρύτερη περιοχή στο άκουσμα της δυσάρεστης είδησης.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.