Ο Άλλος Άνθρωπος: «13 μέρες με λιθοβολούν βασιζόμενοι σε ψευδομαρτυρίες»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο ιδρυτής του «Άλλου Ανθρώπου», Κώστας Πολυχρονόπουλος, σημειώνει ότι, με όσα ακούγονται τον τελευταίο καιρό σε βάρος του, υπάρχει αντίκτυπος στη λειτουργία της κοινωνικής κουζίνας.

«Εδώ και 13 μέρες με λιθοβολούν, λες και έχω σκοτώσει τη μισή Ελλάδα. Χωρίς να με έχει καλέσει η Δικαιοσύνη ή να μου έχουν αποδοθεί κατηγορίες, με έχουν καταδικάσει και με καταδικάζουν βασιζόμενοι σε ψευδομαρτυρίες», είπε ο Πολυχρονόπουλος ενώ τόνισε ότι ήδη, υπάρχουν ελλείψεις στα αποθέματα των τροφίμων από τα οποία σιτίζονται εκατοντάδες άνθρωποι.

Ο Πολυχρονόπουλος τόνισε ότι, και ο κόσμος που πήγαινε για τρόφιμα έχει μειωθεί αισθητά. «Είμαι εδώ και θα είμαι εδώ. Θα λογοδοτήσω στη Δικαιοσύνη και σε αυτούς που έδωσαν χρήματα στον Άλλον Άνθρωπο. Δεν έχω παίξει ούτε ένα ευρώ από τα χρήματα του Άλλου Ανθρώπου. Τα χρήματα που δόθηκαν, πήγαν εκεί που έπρεπε, αλλά, δυστυχώς, δεν μπορώ να πείσω τον απλό κόσμο, ότι αυτά που λέω είναι αλήθεια», ισχυρίστηκε.

Μάλιστα, σημείωσε ότι, θα αποδειχθεί ότι, όσα έχουν ειπωθεί για εκείνον είναι ψέματα και είναι διατεθειμένος να απαντήσει με μηνύσεις προκειμένου να αποκατασταθεί η αλήθεια.

πηγη: STAR

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.