Τέμπη: «Τι κουβαλούσε επιτέλους η εμπορική αμαξοστοιχία;»: Ξεσπά ο πατέρας της 28χρονης Ελπίδας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ένα χρόνο μετά το δυστύχημα οι 57 νεκροί, οι συγγενείς τους και οι διασωθέντες ζητούν δικαίωση και απαντήσεις.

Ο Χρήστος Χούπας είναι ο πατέρας της 28χρονης Ελπίδας που έχασε την ζωή της στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών και μίλησε στο MEGA το απόγευμα της Κυριακής.

Ερωτώμενος ο κ. Χούπας ένα χρόνο μετά πού βρίσκονται οι έρευνες απάντησε: «Η Εξεταστική τελείωσε και προχωράνε οι νομικές διαδικασίες και περιμένουμε να δούμε πότε θα απαγγελθούν οι κατηγορίες».

«Τι κουβαλούσε επιτέλους η εμπορική αμαξοστοιχία;»

Ως προς την απόδοση ευθυνών υπογράμμισε ο πατέρας της Ελπίδας: «Όλα αυτά τα μπαζώματα που έχουν γίνει κάτι δείχνουν. Το να πάρουν το χώμα από εκεί, να ρίξουν άλλο, και μετά να ρίξουν από πάνω ασφαλτικό υλικό και να βάλεις και ένα εκκλησάκι… Εμποδίζεις ενσυνείδητα τον κάθε πραγματογνώμονα».

Στην συνέχεια ανέφερε: «Ας μας λύσουν τις απορίες που έχουμε, όπως για παράδειγμα, τι κουβαλούσε επιτέλους η εμπορική αμαξοστοιχία; Αυτό δεν μας το έχει απαντήσει κανείς. Τα ορυκτέλαια δεν εκρήγνυνται».

«Ευχαριστούμε τον ανώνυμο Έλληνα πολίτη που μας συμπαραστέκεται»

Συγκινημένος ο Χρήστος Χούπας τόνισε ότι παντού ανά την Ελλάδα γίνονται ενέργειες ενόψει του ενός χρόνου από το δυστύχημα, θέλοντας να δείξει ότι οι πολίτες είναι στο πλευρό τους και συστρατεύονται στις ενέργειές τους.

«Ευχαριστούμε τον ανώνυμο Έλληνα πολίτη που μας συμπαραστέκεται, γιατί είναι πολύ δύσκολος ο αγώνας μας», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Χούπας.

«Η δικαίωση των νεκρών μας θα έρθει από την τιμωρία των ενόχων», υπογράμμισε ο Χρήστος Χούπας καταλήγοντας.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.