Ρόδος: Από εγκεφαλίτιδα ο θάνατος της 5χρονης – Πέθαναν τα δύο από τα τρία παιδιά της οικογένειας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Ρόδος παρακολουθεί τα στοιχεία που αποκαλύπτονται για τον θάνατο ενός πεντάχρονου κοριτσιού από εγκεφαλίτιδα.

Το άτυχο παιδί είχε μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Αθήνας, με τους γιατρούς να προσπαθούν να την κρατήσουν στη ζωή. Οι γιατροί διέγνωσαν το πρόβλημα και έκαναν μεγάλες προσπάθειες στη ΜΕΘ. Το χειρουργείο κρίθηκε αναγκαία, αλλά δυστυχώς ούτε μετά από αυτό ανέκαμψε η ανήλικη.

Ήταν το δεύτερο παιδί που έχασε η οικογένεια μέσα σε λίγα χρόνια.

.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια έχασε πριν από μερικά χρόνια από την ίδια ασθένεια και το πρώτο κοριτσάκι της και μέσα σε λίγα χρόνια χωρίς καν να έχουν προλάβει να συνέλθουν από την πρώτη απώλεια, θρηνούν και τον χαμό του δεύτερου παιδιού τους.

Η οικογένεια έχει ακόμη ένα αγοράκι 10 ετών.

Το 5χρονο κοριτσάκι νοσηλευόταν τις τελευταίες 20 ημέρες στο Νοσοκομείο «Παίδων», όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Όπως γνωστοποιήθηκε, το κοριτσάκι πέθανε από εγκεφαλίτιδα. Το παιδί μεταφέρθηκε στην Αθήνα από την Ρόδο πριν από περίπου έναν μήνα, σε σοβαρή επιληπτική κατάσταση. Οι γιατροί διέγνωσαν ότι πάσχει από εγκεφαλίτιδα και έκαναν μεγάλες προσπάθειες στη ΜΕΘ.

Στο τέλος του μήνα μάλιστα έγινε και χειρουργείο, σε μία απέλπιδα προσπάθεια να το σώσουν, που δυστυχώς δεν στάθηκε αρκετή.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννακό, «η διάγνωση του θανάτου του παιδιού είναι από εγκεφαλίτιδα. Μπορεί το βεβαρημένο οικογενειακό ιστορικό να έπαιξε ρόλο στην εξέλιξη αυτή» όπως ανέφερε στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.