Παλαιοχριστιανός πατέρας: «Δεν πρόκειται να δώσω δείγμα DNA»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Όπως είπε ο 46χρονος, ούτε βιομετρικές εξετάσεις έχει κάνει ούτε εμβόλιο, ενώ τα παιδιά, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι αποκομμένα από τον έξω κόσμο.

Η υπόθεση των παλαιοχριστιανών της ορεινής Κορινθίας εξακολουθεί να απασχολεί το πανελλήνιο, ένα 24ωρο πριν ο πατέρας της οικογένειας απολογηθεί για απείθεια και μη συμμόρφωση στην υποχρεωτικότητα της φοίτησης των τριών ανήλικων παιδιών του στο σχολείο. Εκείνο όμως που ξεχωρίζει είναι το ενδιαφέρον των Αρχώνγια το που ακριβώς βρίσκονται τα παιδιά αυτά, μαζί με τη μητέρα τους.

Σύμφωνα με τον Alpha, τα παιδιά βρέθηκαν σε μοναστήρι παλαιοημερολογιτών στη Θεσσαλία, το οποίο μάλιστα είναι ένα και από τα πιο σκληρά που υπάρχουν και δεν τους δίνεται η δυνατότητα να έχουν καμία επαφή με τον έξω κόσμο.
Επίσης, ο δικηγόρος της οικογένειας, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος μιλώντας στο OPEN είπε ότι ούτε ο πατέρας δεν γνώριζε πού βρίσκονται τα ανήλικα παιδιά και η μητέρα τους, καθώς έχει συλληφθεί και αναμένει να οδηγηθεί, αύριο Τετάρτη, ενώπιον της Δικαιοσύνης, βάσει της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί.

Τώρα πό δω και πέρα, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι πιθανό να γίνει τεστ DNA στα τέκνα της οικογένειας, ώστε να διαπιστωθεί εάν είναι παιδιά του Μανώλη Καλαϊτζιδάκη.

Ωστόσο, ο ίδιος ο Καλαϊτζιδάκης, μιλώντας στο Mega, ήταν κατηγορηματικός και δεν έδειξε διατεθειμένος να υποβληθεί σε τεστ DNA, ακόμα κι αν είναι υποχρεωτικό: «Δεν πρόκειται να δώσω δείγμα DNA» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.