Οργή Κούγια στη δίκη Πισπιρίγκου: “Η υπόθεση αυτή είναι όνειδος για την δικαιοσύνη”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

«13 μήνες και λίγες μέρες που ξεκίνησε αυτή η διαδικασία. Η υπόθεση αυτή είναι όνειδος για την δικαιοσύνη. Είτε στην προανάκριση, είτε στην τακτική ανάκριση. Δεν τηρήθηκε ούτε μια λέξη από αυτά που προβλέπονται» είπε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας.

Η πολύκροτη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου συνεχίζεται -χωρίς την παρουσία του Μάνου Δασκαλάκη- με την αγόρευση του Αλέξη Κούγια, ο οποίος μεταξύ άλλων, τόνισε το πρωί της Τετάρτης (14/2/24):

«Η κυρία κατηγορούμενη βρίσκεται στην θέση της κατηγορούμενης εξαιτίας ενός ανεκδιηγητου υπουργού Δικαιοσύνης, του Τσιάρα και έγινε παρέμβαση ενός ασυνείδητου επίσης εισαγγελέα. Στην Ελλάδα δεν είμαστε Ουγκάντα! Είναι η ώρα της κατηγορουμένης.

Έκανε παρατήρηση στην εισαγγελέα για το κινητό

«Έχω ανεχθεί 13 μήνες γιατί μου κάνατε παρατηρήσεις όταν είχα κοντά το κινητό μου. Μαζεύω την οργή μου δεκατρείς μήνες σε μια προκατειλημμένη διαδικασία».

Απευθυνόμενος στους ενόρκους, ο Αλέξης Κούγιας συνέχισε:
«Χρειάζεται η δικαιοσύνη την ψήφο σας, την κρίση σας αυτό που έχετε ζήσει τι σημαίνει για κάποια γυναίκα να αποκτά παιδί. Τι σημαίνει για έναν άντρα να είναι πατέρας του παιδιού. Η κυρία κατηγορούμενη ζητάει από εσάς όταν θα αποφασίσετε να κοιμάστε ήσυχοι. Να έχετε συνείδηση και συναίσθηση ότι με σωστό ηθικό τρόπο. Όχι ό,τι λένε στις μεσημεριανές οι οποίες προκαταδίκασαν αυτή την δυστυχισμένη γυναίκα».

Σε άλλο σημείο, ο Αλέξης Κούγιας είπε για την Ρούλα Πισπιρίγκου:

«Η κυρία κατηγορουμενη έχει καταδικαστεί από την πρώτη μέρα, χωρίς να έχει δικαστεί. Το ζητούμενο είναι να αποδοθεί δικαιοσύνη. Η ουσία είναι να δικαστεί η κυρία κατηγορούμενη, όχι να καταδικαστεί. Δηλαδή εάν κάποιος εκτελεί ένα παιδί σε χώρο νοσοκομείου είμαστε ένα ξέφραγο αμπέλι. Αυτή δηλαδή η διεστραμμένη, διαβολική γυναίκα σκέφτηκε εάν σκοτώσει εκεί το παιδί καθώς δεν θα το ερευνήσει κανείς.

Η κυρία «διεστραμμένη»

«Η κυρία διεστραμμένη το πήρε με το χέρι να πάει στο νοσοκομείο, το έβαλε να υποκρίνεται ότι έχει πυρετό, ότι έχει σπασμούς, το έβαλε να υποκρίνεται ότι έχει σπασμούς. Και όλα αυτά είναι τίποτα γιατί ήταν υγιέστατο».

«Όργιο παρανομίας από την ανακρίτρια και τον εισαγγελέα…

Γι’ αυτό σας ξαναλέω κύριοι ένορκοι μην έχετε καμία εμπιστοσύνη σε κανέναν και να πείτε ένα ιστορικό “όχι” σε αυτούς που παραπλάνησαν τον ελληνικό λαό».

Για τη σχέση με τον πατέρα των παιδιών της

Ο Αλέξης Κούγιας είπε μεταξύ άλλων, ότι ενώ έχει ειπωθεί ότι τα παιδιά χάνονταν όταν το ζευγάρι Ρούλα – Μάνος ήταν στα μαχαίρια «αντίθετα όταν χάθηκαν τα παιδιά, ειδικά Μαλενα Ίριδα, το ζευγάρι τότε ήταν πανευτυχισμένο, πανερωτευμένο». Είναι ενωμένο, είναι πολεμική μηχανή …(εναντίον)… των γιατρών…

Πηγή: newsit.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.