Μενίδι: Ανήλικοι μαθητές ασέλγησαν σε συμμαθητή τους

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σκηνές φρίκης σημειώθηκαν σε Γυμνάσιο των Αχαρνών, καθώς δύο ανήλικοι κακοποίησαν σεξουαλικά συμμαθητή τους.

Οι γονείς του παιδιού επιχείρησαν να αντιμετωπίσουν οι ίδιοι τους δράστες, ενώ χρειάστηκε και η επέμβαση της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ιστοσελίδα efoni.gr, την περασμένη Παρασκευή δύο ανήλικοι μαθητές της Β’ και Γ’ Γυμνασίου αφού κορόιδεψαν έντονα μικρότερο συμμαθητή τους, μετά το πέρας των μαθημάτων προέβησαν σε εξευτελιστικές πράξεις απέναντι στον 12χρονο. Αρχικά του αφαίρεσαν τόσο τα ρούχα όσο και τα εσώρουχα του και στη συνέχεια ασέλγησαν σεξουαλικά σε βάρος του.

Οι γονείς επιχείρησαν να αντιμετωπίσουν τους μαθητές

Το παιδί ενημέρωσε τους γονείς του και την Δευτέρα (19/2) εκείνοι βρέθηκαν στο σχολείο για να αντιμετωπίσουν οι ίδιοι τους ανήλικους δράστες που ασέλγησαν σε βάρος του παιδιού τους.

Οι γονείς προκάλεσαν μεγάλη φασαρία και ήρθαν σε ρήξη τόσο με τους φερόμενους ως δράστες όσο και με τη διευθύντρια του σχολείου, ενώ αναγκάστηκε να παρέμβει η Αστυνομία προχωρώντας σε προσαγωγή των γονέων όσο και της διευθύντριας στο τμήμα.

Οι δύο ανήλικοι οδηγήθηκαν στο κρατητήριο, ενώ σήμερα Τρίτη, οι μαθητές του σχολείου έκλεισαν το σχολείο σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την ενδοσχολική βία.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.