Μαρινάκης για αγρότες: «Αυτά είναι τα μέτρα που ανακοινώθηκαν και δεν θα υπάρξουν άλλα»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Πακέτο μέτρων για τους αγρότες ανακοίνωσε την Παρασκευή ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνηση δεν φαίνεται διατεθειμένη να κάνει πίσω στο ζήτημα.

Αυτό τόνισε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παυλος Μαρινακης. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, τα όσα ανακοίνωσε από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης για το αγροτικο είναι οριστικά και δεν προτίθεται να δώσει οτιδήποτε παραπάνω.

«Η κυβέρνηση μας μετά το 2019 έχει διαχειριστεί πολλές κρίσεις. Το αποτέλεσμα είναι η προσπάθεια. Τα μέτρα είναι αυτά και δεν μπορεί άλλα. Είναι δεδομένο πως θα κάνουμε μεγαλύτερους ελέγχους. Θα εφαρμόσουμε το πρόγραμμά μας», ανέφερε σχετικά.

«Μέσα από τον διάλογο δεν νομίζω να φτάσουμε σε αδιέξοδο»
Για το ενδεχόμενο αγροτικών κινητοποιήσεων, ο Παύλος Μαρινάκης τόνισε πως «με δεδομένο τα όσα εξήγγειλε ο πρωθυπουργός δεν νομίζω να φτάσουμε σε τέτοιο σημείο. Μέσα από τον διάλογο δεν νομίζω να φτάσουμε σε αδιέξοδο. Πιστεύουμε πως δεν θα βρεθούμε και η κυβέρνηση έχει καθήκον να υπερασπιστεί όλους τους πολίτες. Θα διασφαλίσουμε τα δικαιώματα όλων».

«Αισιοδοξούμε πως θα ψηφιστεί το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια»

Αναφορικά με το νομοσχέδιο για τα ομοφυλα ζευγαρια ο κ. Μαρινάκης εξήγησε πως η απόφαση της κυβέρνησης είναι ειλημμένη και δηλώνει αισιόδοξος για την ψήφιση του αναφέροντας σχετικά: «Η ψήφος των βουλευτών είναι κατά συνείδηση. Αισιοδοξούμε πως θα ψηφιστεί, έχουμε ξεκαθαρίσει τι κάνει και τι δεν κάνει. Δεν ακολουθούμε κομματική πειθαρχία στη Νέα Δημοκρατία. Είναι σημαντικό οι πολίτες να γνωρίζουν τι θέλουμε να κάνουμε», ανέφερε ο Παύλος Μαρινάκης.

Τέλος, παρά το τσουνάμι καταλήψεων στα μεγάλα εκπαιδευτικά ιδρύματα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υπογράμμισε πως η εξεταστική, που είναι σε λίγες ημέρες, θα γίνει κανονικά.

πηγη

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.