Λάρισα: Έγραψαν υβριστικά συνθήματα υπέρ των ομοφυλόφιλων έξω από εκκλησία

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Λίγες ώρες πριν την ανάγνωση του κειμένου της Ιεράς Συνόδου για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών άγνωστοι έγραψαν υβριστικά συνθήματα κατά του Μητροπολίτη Λαρίσης, Ιερώνυμου αλλά και κατά της στάσης της Εκκλησίας για το επίμαχο νομοσχέδιο.

Όλα έγιναν τα ξημερώματα της Κυριακής (4.2.2024), καθώς την ώρα που οι πιστοί προσέρχονταν στην εκκλησία του πολιούχου της Λαρισας, Αγίου Αχιλλίου διαπίστωσαν πως κάποιοι είχαν γράψει με σπρέι στους τοίχους της ναού συνθήματα για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

 Σημειώνεται πως το απόγευμα της Κυριακής (4.2.2024) αναμένεται να μιλήσει στην συγκεκριμένη εκκλησία για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου Ιερώνυμος. 

Μάλιστα, κατά την κυριακάτικη λειτουργεία ο ναός γέμισε με κόσμο, ανάμεσά τους οι βουλευτές της ΝΔ .Χρήστος Κέλλας και Μάξιμος Χαρακόπουλος.

Αμέσως μετά την κυριακάτικη λειτουργεία παππάδες σε όλη την Ελλάδα διάβασαν το βίντεο διαφωνίας της Ορθόδοξης Εκκλησίας σχετικά με το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Πηγή: onlarissa.gr, larissanet.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.