Κολυδάς: Έρχεται η κακοκαιρία Δωροθέα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Νέα επιδείνωση θα παρουσιάση ο καιρός από την Πέμπτη, σύμφωνα με τον διευθυντή της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ), Θοδωρή Κολυδά.

Όπως τονίζει σε ανάρτησή του, το βαρομετρικό χαμηλό που σχηματίζεται αύριο στη Κεντρική Μεσόγειο, έχει ονομαστεί Δωροθέα.

Σύμφωνα με τον κ. Κολυδά, θα αρχίζει να επηρεάζει και τη χώρα μας από το απόγευμα της Πέμπτης και κυρίως την Παρασκευή με βροχέςκαταιγίδες και θυελλώδεις νοτιάδες. Ωστόσο, η θερμοκρασία δεν φαίνεται να αλλάζει σημαντικά.

Δείτε την ανάρτησή του:

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Κολυδά:

Το βαρομετρικό χαμηλό που σχηματίζεται αύριο στη Κεντρική Μεσόγειο, έχει ονομαστεί #Dorothea από το Group Κεντρικής Μεσογείου της #Eumetnet.

Το σύστημα αυτό θα αρχίζει να επηρεάζει και τη χώρα μας από το απόγευμα της Πέμπτης και κυρίως την Παρασκευή με βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις νοτιάδες. Πάντως η θερμοκρασία δεν φαίνεται να αλλάζει σημαντικά.

Ο καιρός αύριο Τετάρτη, σύμφωνα με την ΕΜΥ
Αραιές νεφώσεις κατά τόπους και κατά περιόδους πιο πυκνές. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Κυκλάδες και την Κρήτη.

Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη και στα ηπειρωτικά θα σχηματιστεί ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα δυτικά, όπου θα φτάσει κατά τόπους τους 21 βαθμούς Κελσίου.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.